امروز؛ بررسی بازارگرایی در طرح و نقشه فرش
پنجمین نشست از سلسله نشست های علمی- تخصصی فرش دستباف ،با عنوان «طرح و نقشه فرش دستباف؛ چالش سلیقه یابی و بازارگرایی» برگزار می شود.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ؛ به نقل از روابط عمومی مرکز ملی فرش ایران؛ این نشست امروز دوشنبه از ساعت 15 تا 17 با حضور فعالان و علاقه مندان به این هنر- صنعت در موزه فرش ایران برگزار می شود.
کریم میرزایی (عضو هیئت علمی دانشگاه هنر اسلامی تبریز)، آقای علی خلیقی (مدرس دانشگاه، طراح و تولیدکننده فرش دستباف )، علی اصغر خوش گفتار مقدم (رییس انجمن طراحان و نقاشان فرش استان قم) و خانم سارا میرنظامی ( طراح و نقاش فرش) گفت و گویی درباره «طرح و نقشه فرش دستباف؛ چالش سلیقه یابی و بازارگرایی» خواهند داشت.
این نشست تخصصی به همت مرکز ملی فرش ایران و به میزبانی موزه فرش ایران برگزار می شود و شرکت برای عموم علاقه مندان آزاد است.
فرش دستباف ایران که محصولی هنری و اقتصادی محسوب می شود به 80 کشور از جمله المان و ایتالیا از قاره اروپا ، لبنان و کویت و قطر از خاورمیانه ، ژاپن و چین از شرق اسیا صادر می شود و همچنان نقش راهبری در بازارهای بین المللی دارد.
صنعت فرش این هنر ناب ایرانی با نقش و نگارهای منحصر به فرد خود با بیش از دوهزارطرح و نقش سالهاست که زینت بخش محافل و مجالس سراسر جهان بوده و هست.
هنر - صنعت فرش دستباف ایران همچنان انتخاب نخست جهانیان است و همه ایران را با فرش و فرش دستباف را با نام ایران می شناسند.
جهان فرش دستباف را هنر ایرانی می شناسد و همچنان رتبه نخست تولید و صادرات را داریم و حتی به برزیل ، چین ، افریقای جنوبی و امریکای شمالی هم صادر می کنیم.
چین که از تولید کنندگان فرش دستباف است ، پنجمین وارد کننده فرش ایران محسوب می شود و به 80 کشور صادر می کنیم.
سالانه 3 میلیون متر مربع انواع فرش دستباف در کشور تولید و دو سوم آن صادر می شود.