تدوین برنامه تحول در صنعت پوشاک
سخنگوی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا با هدف تحول و نوسازی در صنعت پوشاک کشور بعنوان یکی از راهکارهای مقابله با قاچاق پوشاک خبر داد .
قاسم خورشیدی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما با بیان اینکه سالانه 490 هزار تن نیاز کشور به پوشاک است و صنایع فعلی داخلی ظرفیت تولید این تعداد پوشاک را دارند و به همین خاطر نیازی به تامین پوشاک از بازار خارجی نداریم با این حال عمده کالای قاچاق از شمال غرب کشور پوشاک و پارچه است .
وی با بیان اینکه در ده ماهه سال جاری 200 میلیارد تومان پوشاک قاچاق کشف شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 20 درصد رشد نشان می دهد افزود : با اجرای برنامه تحول در صنعت پوشاک که از سال 94 آغاز شده حداکثر تا سال 98 صنعت پوشاک کشور در حوزه نساجی و تولید پوشاک کاملا متحول می شود .
سخنگوی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز افزود : با این وجود نه تنها نیاز داخلی تامین خواهد شد بلکه زمینه صادرات به کشورهای منطقه فراهم می شود .
وی با بیان اینکه امسال تولید پوشاک داخلی 40 درصد رشد داشته و بنابراین قاچاق پوشاک کمتر شده گفت : همچنین در سال گذشته 14 میلیون دلار واردات قانونی پوشاک به کشور انجام شده که این رقم امسال به 70 میلیون دلار رسیده است .
وی گفت : بهسازی و تقویت صنایع نساجی کشور در اجرای این 13 برنامه آغاز شده و قرار است تا انتقال فناوری و تولید مشترک با برند های مطرح خارجی ادامه یابد .
بجز چهار میوه ؛ هر نوع میوه خارجی دیگر در بازار قاچاق است
سخنگوی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز همچنین افزود : بجز چهار میوه گرمسیری موز ، نارگیل ، آناناس و انبه هر نوع میوه خارجی دیگر که در کشور مشاهده شود قاچاق محسوب می شود.
وی گفت : اگر این میوه ها را بازرسان کشف کنند، جمع آوری خواهد شد.
وی درباره عرضه برخی از میوه های خارجی نظیر آووکادو در بسته بندی های شکیل در فروشگاههای بزرگ زنجیره ای افزود: بازرسی از این فروشگاهها در ایام پایانی سال تشدید می شود و بازرسان اگر به این نوع میوه ها برخورد کنند آنها را جمع آوری خواهند کرد .
سخنگوی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: البته ستاد تنظیم بازار اخیرا مجوز واردات پرتغال و احیانا در هفته های منتهی به شب عید مجوز واردات نارنگی را صادر خواهد کرد.