وی افزود: در جلسات شورای عشایری استان تهران 142 مصوبه داشته ایم.
نصیری اضافه کرد: اکنون پس از 7 ماه از برگزاری نخستین جلسه شورای عشایری استان تهران در سال 95، 42 درصد از مصوبات آن عملیاتی شده است.
وی افزود: از ابتدای کار این دولت تاکنون 85 جلسه شورای عشایری در تهران برگزار شده که 16 جلسه استانی و 69 جلسه شهرستانی بوده است.
نصیری گفت: در مجموع 731 مصوبه در شوراهای عشایری تهران به تصویب رسیده که 152 مصوبه استانی و 579 مصوبه در جلسات شهرستانی شورای عشایر تهران تصویب شده است.
مدیر کل امور عشایری استان تهران از عرضه دام عشایری به صورت دام زنده و گوشت گرم در استان تهران خبر داد.
سیروس نصیری در حاشیه دومین جلسه شورای عشایر استان تهران در جمع خبرنگاران گفت: طرح ساخت مراکز عرضه دام زنده عشایر در سه شهرستان فیروزکوه، پاکدشت و ملارد در دستور کار قرار گرفته است و در شهرستان پاکدشت تا سه ماه آینده کلنگ زنی خواهد شد.
وی درباره مصوبات جلسه امروز شورا بیان کرد: بررسی مسائل حوزه قشلاق عشایر استان تهران مراتع قشلاقی در جنوب تهران در این جلسه بررسی شد.
نصیری اضافه کرد: مقرر شد در دشت ورامین مدیریت یکپارچه به منظور احیای مراتع در نظر گرفته شود.
وی گفت: تعیین آب و آبرسانی سیار به عشایر تهران همچنین تخصیص اعتبار در زمان کوچ عشایر همچنین احداث پل روگذر مسیر عشایر در شهرستان پردیس از جمله طرح های مصوب امروز شورا بود.
نصیری افزود: واکسیناسیون دام عشایر و همچنین تامین حقآبه تالاب بند علی خان به منظور احیای تالاب و مراتع مجاور آن برای عشایر نیز در این جلسه مطرح شد.
مدیر کل امور عشایری استان تهران گفت: در سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل تولیدات عشایر استان تهران به 67 هزار تن گوشت، لبنیات، محصولات زراعی و باغی رسید.
وی افزود: صندوق های اشتغال زنان عشایر نیز امسال از دو صندوق به 10 صندوق افزایش یافت.
نصیری گفت: 55 طرح عمرانی با اعتبار 52 میلیارد ریال برای عشایر استان تهران اجرا می شود.
وی اضافه کرد: تأمین 35 هزار متر مکعب آب، واکسیناسیون 400 هزار دام، انتقال 20 کیلومتر آب، توزیع 20 هزار سیلندر گاز، ساخت 45 سامانه خورشیدی، توزیع 400 تن آرد و ساخت سه حمام همچنین یک ایستگاه پلیس از جمله خدماتی است که به عشایر ارائه شده است.
مدیر کل امور عشایری استان تهران افزود: 5 میلیارد تومان تسهیلات با کارمزد 4 درصد به عشایر اختصاص یافته است.
وی با بیان اینکه این میزان تسهیلات با همکاری صندوق توسعه کشاورزی و بانک کشاورزی ارائه شده است گفت: با همکاری بنیاد علوی 5 میلیارد تومان اعتبار دیگر نیز برای ارائه تسهیلات به عشایر در نظر گرفته شده است که این رقم تا 10 میلیارد تومان به منظور توسعه طرح های عشایری اختصاص خواهد یافت.
شورای عشایری در محیط بومی برگزار شود
استاندار تهران گفت: علاقه مندیم شورای عشایری در محیط های عشایری برگزار شود.
سید حسین هاشمی در دومین نشست شورای عشایری استان تهران افزود: امروز به سبب مشغله زیاد و نزدیکی زمان برگزاری انتخابات مجبور به برپایی شورای عشایر در استانداری شدیم اما جلسه بعدی در محیط زندگی عشایر برگزار خواهد شد .
وی افزود: مدیریت یکپارچه در مراتع و محل زندگی عشایر جنوب استان تهران که با استانهای قم و سمنان مشارکت سرزمینی دارند ضروری است و به نفع عشایر خواهد بود.
هاشمی گفت: همکاری در زمینه حل مشکلات عشایر بین دستگاه های مختلف باید از حالت بروکراسی اداری خارج شود و پیگیری ها سریعتر صورت گیرد.
استاندار تهران افزود: اشتغال بسیار اهمیت دارد و هریک شغل یک خانواده را کمک خواهد کرد بنابراین اشتغال در عشایر از اهمیت ویژه ای برخوردار است و طرح های اشتغالزایی عشایر حمایت می شود.
وی در بخش دیگری از سخنانش ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) تسلیت گفت.