سرانه مصرف ماهی در مازندران 13 و در کشور 10 کیلوگرم است که این میزان با سرانه جهانی که 20 کیلوگرم است فاصله زیادی دارد.
مدیرکل شیلات مازندران گفت: ترویج روشهای جدید طبخ ماهی و شناساندن آن به مردم و معرفی محصولات و فرآورده های شیلاتی از جمله اهداف مهم شیلات مازندران در برگزاری جشنواره عرضه و طبخ آبزیان است. به گزارش خبرگزاری صداوسیما، رستمی افزود: هفتمین جشنواره عرضه و طبخ آبزیان مازندران قرار است از روز 17 اسفندماه به مدت پنج روز در پارک قائم شهرستان ساری واقع در جنب پل تجن ، به همراه کلاسهای آموزش طبخ ماهی با استفاده از مربیان مجرب برگزار شود که شهروندان می تواند ضمن بازدید و خرید محصولات شیلاتی به صورت رایگان در کلاسهای آموزشی طبخ ماهی شرکت کنند. وی با اشاره به اینکه مصرف آبزیان در توسعه سلامتی نقش موثری دارد؛ سرانه مصرف ماهی در مازندران را 13 و در کشور 10 کیلوگرم بیان کرد و گفت: این میزان با سرانه جهانی مصرف ماهی که 20 کیلوگرم است، فاصله زیادی دارد. مدیرکل شیلات مازندران گفت :سرانه مصرف پروتئین در هر جامعه از شاخص های ارزیابی توسعه یافتگی آن جامعه محسوب می شود و آشنایی بانوان با روش های متنوع طبخ آبزیان از راه های افزایش سرانه مصرف ماهی است. رستمی با بیان اینکه مازندران رتبه نخست چاقی، چربی خون و دیابت را در کشور داراست ابراز امیدواری کرد: جشنواره آبزیان بتواند زمینه های لازم را برای ترویج فرهنگ آبزی مصرفی و تولید بیشتر آبزیان فراهم کرده و شاهد کاهش این آمار باشیم. وی افزود: ترویج روشهای جدید طبخ ماهی و شناساندن آن به مردم و معرفی محصولات و فرآورده های شیلاتی از جمله اهداف مهم شیلات استان در برگزاری این جشنواره است. مدیرکل شیلات مازندران از اتحادیه ها و تعاونیهای صیادی و آبزی پروری به خصوص فعالان شیلاتی استان خواست با توجه به ظرفیت بالای شیلاتی در جشنواره با حساسیت بیشتری حضور یابند. مدیرکل شیلات استان همچنین از برگزاری مسابقه طبخ ماهی در پنج محور : حفظ ارزشهای غذایی ماهی،بهترین تزئینات،باصرفه بودن و سهولت در طبخ , ،نوآوری و خلاقیت ، کیفیت و طعم ومزه غذا خبرداد و تصریح کرد:ازتعداد 15 نفربرتر شرکت کننده درمسابقه طبخ ماهی که درروز جمعه 20/12/95 ساعت 10 صبح در محل جشنواره برگزار می شود تجلیل خواهد شد.