رحمانی فضلی:
صداوسیما کماکان مرجع داوری و قضاوت مردم است
وزیر کشور : من بر خلاف نظر خیلی ها کماکان صداوسیما را مرجع داوری و قضاوت مردم می دانم.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما، عبدالرضا رحمانی فضلی در ادامه سخنانش در نشست مدیران رسانه ملی گفت: با توجه به حضور 10 ساله ام در صداوسیما اولی تر از هر کسی هستم که درباره صداوسیما قضاوت کنم و مردم هر چیزی را می شنوند از طریق صداوسیما داوری می کنند و باید این داوری و قضاوت را برای مردمان نگه داریم.
وی گفت: هر جا شبهه ای در بحث کارآمدی و نارضایتی ایجاد شود مردم به صداوسیما مراجعه می کنند.
وزیر کشور با اشاره به اینکه صداوسیما به دنبال تأمین نظرات رهبری است، گفت: باید با تأمین مطالبات و خواست و نیازهای واقعی مردم در هماهنگی با منافع ملی، نقش صداوسیما را تقویت کنیم.
وی گفت: اگر هم می خواهیم مخاطب گرا باشیم باید تا جایی پیش برویم که اهداف نظام محقق شود و برخی جاها باید مردم را اقناع کنیم و برخی جاها خودمان پرچم دار باشیم.
وزیر کشور افزود: انتخابات، لیله القدر حوزه سیاسی و رمضان و نوروز لیله القدر حوزه سیما در صداوسیما است و همه تلاش ما باید این باشد که این مرجعیت باقی بماند و تقویت شود.
وزیر کشور در بخش دیگری از سخنانش به تلاش دشمن برای ایجاد یأس و ناامیدی در کشور اشاره کرد و گفت: بزرگترین سرمایه نظام و دولت، سرمایه اجتماعی است و اگر هم قرار ضعف ها را بگوییم باید طبیبانه باشد.
رحمانی فضلی افزود: هنر مدیریت رسانه این است که هم منافع ملی و هم سرمایه اجتماعی را پیگیری کند.
وی ایجاد دوگانگی را خط دیگر دشمن خواند و گفت: اصل ایجاد دوگانگی، تضعیف جایگاه و موقعیت ولایت فقیه و رهبری است.
وزیر کشور گفت: دشمنان به دنبال این هستند که با هر موضوع کوچکی، دوگانگی را تقویت کنند و مشروعیت و مقبولیت حکومت ما ولایت فقیه است و دشمن به دنبال خدشه وارد کردن به موضوع است.
وی ادامه داد: در هر حال ما اتفاقاتی را در مجلس ششم دیدیم و باید مراقب باشیم رخ ندهد.
رحمانی فضلی امنیت را موضوعی بسیار مهم در انتخابات پیشرو خواند و امنیت در انتخابات گذشته را قابل قبول توصیف کرد و گفت: با وجود برخی رد صلاحیت ها با سران احزاب و افراد متشخص وقت می گذاشتیم و همه را به قانونگرایی دعوت می کردیم و در آن انتخابات با شورای نگهبان بهترین تعامل را داشتیم.
وزیر کشور افزود: گزارش هایی به ما می رسد که در انتخابات پیشرو برخی به دنبال ایجاد فعالیت ناامنی هستند و ما هیچ نگرانی در بحث امنیت نداریم و تسلط کافی بر موضوع امنیت داریم و حتی در دبیرخانه شورایعالی امنیت ملی نشست هایی به این منظور برگزار می شود.
وی در بحث مقوله تبلیغات در انتخابات هم گفت: باید از همه دیدگاه ها استفاده کرد و از بزرگ کردن ضعف ها و ایجاد فضای سیاه نمایی خودداری کنیم.
وزیر کشور افزود: مثلاً به خاطر خشکسالی در برخی جاها در تأمین آب سه چهار استان دچار شرایطی هستیم که با برنامه ریزی پیچیده پیش می رویم اما یک اظهارنظر در یک استان می تواند سه چهار استان را مسئله دار کند و دیدیم که چندی پیش یک جمله از زبان یک بازیگر بیرون آمد و نصف کشور معترض شدند.
رحمانی فضلی گفت: باید در انتخابات مواظب باشیم که تبلیغات موجب خدشه دار شدن اعتقادات و ارزش ها و شرایط قومی قبیله ای نشود.
وی افزود: بستر کارهای تبلیغاتی همیشه دراختیار نامزدها و صداوسیما نیست و فضای مجازی هم دخالت می کند. در همین خصوص در انتخابات گذشته تعامل خوبی با قوه قضاییه و نیروی انتظامی داشتیم.
وزیر کشور گفت: حوزه سیاسی صداوسیما در انتخابات گذشته با ما بسیار هماهنگ بود که جای تشکر دارد.
وی گفت: در بحث اجرا حدود 1 میلیون و 150 هزار نفر، اجرای انتخابات را برعهده دارند و ما از یکسال قبل آموزش فرمانداران، بخشداران و بهیاران را آغاز کرده ایم و 200 مربی، آموزش ها را مستمر ادامه می دهند.
رحمانی فضلی افزود: ما در انتخابات پیشرو با سه قانون ریاست جمهوری، شوراها و مجلس مواجهه ایم.
وزیر کشور گفت: تأکید رهبری در انتخابات بی طرفی کامل است و موضوع انتخابات مسئله ای ملی و مربوط به نظام است.
رحمانی فضلی افزود: در انتخابات پیشرو دو صحنه را می توان داشت. که یک صحنه می تواند انتخاباتی ستیزه جویانه، پرخاشگرایانه، افشاگرایانه و غیراخلاقی باشد که با اصل اسلام و عقل و تجربه سازگار نیست و در مقاطعی این صحنه را داشتیم و در این نوع صحنه پس از اعلام نتایج انتخابات هر کسی رأی آورد با گروه مقابل چهار سال جنگ خواهد داشت.
رحمانی فضلی گفت: هدف ما باید این باشد که رقابت ها پس از انتخابات به رفاقت تبدیل شود.
وی افزود: صحنه دیگری از انتخابات هم می تواند انتخاباتی رقابتی، قانونی، سالم و اخلاقی باشد.
وی گفت: خداوند مهر هر کسی را در دل این مردم قرار دهد انتخاب می شود و هر کسی از صندوق اسمش بیرون آمد و شورای نگهبان تأیید کرد دیگر باید بر گذشته صلوات فرستاد.
وزیر کشور افزود: دولت ها و مجلس ها می آیند و می روند و آنچه باقی می ماند اسلام، رهبری، نظام و مردم است.