لغو محدودیتهای قانون سال 94 برای خرید سربازی
اختصاص 250 میلیارد تومان برای کاهش تصادفات جادهای
مجلس با اختصاص اعتبار 250 میلیارد تومانی به سازمان راهداری و نیروی انتظامی برای کاهش تصادفات جادهای موافقت کرد.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، نمایندگان در نشست علنی نوبت صبح امروز (سهشنبه، 10اسفند) مجلس شورای اسلامی در بررسی بخش هزینهای لایحه بودجه سال 96 با تبصره 10 ماده واحده این لایحه با 156 رأی موافق، 6 رأی مخالف و 2 رأی ممتنع از مجموع 204 نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.
بر اساس تبصره 10ماده واحده این لایحه، شرکت های بیمهای مکلفند مبلغ 2500 میلیارد ریال از اصل حق بیمه شخص ثالث دریافتی را طی جدولی که براساس فروش بیمه (پرتفوی) هر یک از شرکت ها تعیین و به تصویب شورایعالی بیمه میرسد به صورت هفتگی به درآمد عمومی ردیف 160111 جدول شماره (5) این قانون نزد خزانهداری کل کشور واریز کنند. وجوه واریزی در اختیار سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور و نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران قرار میگیرد تا در امور منجر به کاهش تصادفات موضوع ردیف 20- 530000 جدول شماره(9) این قانون هزینه شود. بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران موظف به نظارت بر اجرای این بند است. وجوه واریزی شرکتهای بیمه موضوع این بند به عنوان هزینه قابل قبول مالیاتی محسوب میشود.
سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور و نیروی انتظامی موظفند گزارش عملکرد را در هر سه ماه یک بار از نحوه هزینه وجوه مذکور را به بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران گزارش کنند.
* محدودیتهای اجتماعی ذکرشده در قانون سال 94 برای خریداران سربازی لغو شد
نمایندگان مردم در خانه ملت مقرر کردند محدودیتهای اجتماعی خریداران سربازی در سال 1394 از جمله محرومیت از نامزدی نمایندگی مجلس، عضویت شوراها و انتصاب در سمتهای مدیریتی لغو شود.
نمایندگان در نشست علنی نوبت صبح امروز (سهشنبه،10اسفند) مجلس شورای اسلامی، در بررسی بخش هزینهای لایحه بودجه سال 96 با جزء الحاقی (2) بند (ب) تبصره 11 ماده واحده این لایحه با 99 رأی موافق، 56 رأی مخالف و 2 رأی ممتنع از مجموع 194 نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند که بر اساس این مصوبه محدودیتهای اجتماعی مقرر در بودجه سال 94 ، برای مشمولان سربازی که در همان سال به خرید سربازی اقدام کردند، لغو شد.
نمایندگان برای رعایت عدالت میان مشمولانی که اقدام به خرید سربازی خود کردند اقدام به لغو و حذف مصوبه مجلس در قانون بودجه سال 94 کردند زیرا برخلاف قانون بودجه سال 94 که محدودیتهای اجتماعی را برای این افراد در نظر گرفته بود، در بودجه سال 95 چنین محدودیتها و محرومیتهایی لحاظ نشده بود.
در جزءالحاقی2 بند (ب) این تبصره آمده است: محرومیتهای مندرج در بند(ط) تبصره(16) قانون بودجه سال 1394 کل کشور درمورد دارندگان کارت معافیت ناشی از اجرای حکم بند مذکور از ابتدای سال 1396 لغو میگردد.
همچنین بر اساس بند (ط) تبصره 16 قانون بودجه سال 94، به دولت اجازه داده می شود تا همه مشمولان خدمت وظیفه عمومی را که بیش از هشت سال غیبت دارند با پرداخت جریمه مدت زمان غیبت، معاف کند.
تمام درآمدهای حاصل از اعطای معافیت های مشمولان مذکور به حساب درآمد عمومی کشور موضوع ردیف 150128 نزد خزانه داری کل کشور واریز و تا سقف 27 هزار میلیارد ریال درقالب ردیف 135-530000 به صورت مساوی به ردیف های ذی ربط تقویت بنیه دفاعی نیروهای مسلح مطابق موافقتنامه متبادله با سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور هزینه می شود.
دارندگان کارت معافیت موضوع این بند از نامزدی نمایندگی مجلس شورای اسلامی، عضویت شوراهای اسلامی شهر و روستا و انتصاب در سمتهای مدیریتی (سیاسی و اداری) دستگاه های موضوع ماده (5) قانون مدیریت خدمات کشوری محروم هستند.
* شرایط اخذ گواهینامه رانندگی برای مشمولان غایب مشخص شد
نمایندگان مردم در خانه ملت، مشمولان غایب سربازی را با لحاظ شرایطی مجاز به دریافت گواهینامه رانندگی کردند.
نمایندگان در نشست علنی نوبت صبح امروز (سه شنبه، 10 اسفند) مجلس شورای اسلامی، در بررسی بخش هزینه ای لایحه بودجه سال 96 با الحاق جزء الحاقی یک به بند (ب) تبصره 11 ماده واحده این لایحه موافقت کردند.
در جزء الحاقی این تبصره آمده است: مشمولان غایبی که به صورت اقساطی و یا نقدی برای صدور کارت پایان خدمت اقدام نمودهاند میتوانند گواهینامه رانندگی اخذ نمایند.
* الزام دولت به افزایش حقابه ایران از هیرمند
مجلس دولت را مکلف کرد از راههای سیاسی ، اقتصادی و عمرانی حقابه ایران را از رودخانه هیرمند افزایش دهد.
نمایندگان در نشست علنی نوبت صبح امروز (سه شنبه، 10 اسفند) مجلس شورای اسلامی، در بررسی بخش هزینه ای لایحه بودجه سال 96 با بند الحاقی 3 تبصره 8 ماده واحده این لایحه موافقت کردند که براساس این مصوبه دولت باید برای افزایش حقابه ایران از رودخانه هیرمند اقدامات لازم را صورت دهد.
در بند الحاقی مذکور آمده است: دولت مکلف است در سال 1396 جهت تثبیت، استمرار و افزایش حقابه ایران از رودخانه هیرمند اقدام سیاسی، اقتصادی و عمرانی لازم را در چارچوب اعتبارات مصوب بهعمل آورد.
* درآمد حاصل از جریمه غیبت سربازی صرف تقویت بنیه دفاعی کشور میشود
نمایندگان مردم در خانه ملت مقرر کردند تمام درآمد حاصل از جریمه غیبت سربازی صرف تقویت بنیه دفاعی کشور شود.
نمایندگان در نشست علنی نوبت صبح امروز (سه شنبه، 10 اسفند) مجلس شورای اسلامی، در بررسی بخش هزینه ای لایحه بودجه سال 96 با بند (ب) تبصره 11 ماده واحده این لایحه با 141 رأی موافق، 8 رأی مخالف و 2 رأی ممتنع از مجموع 200 نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند که براساس آن دولت مجاز است که از درآمدهای حاصل از اعطای معافیت های سربازی تا سقف 150 میلیارد تومان برای تقویت بنیه دفاعی نیروهای مسلح اختصاص دهد.
در بند (ب) تبصره 11 این لایحه آمده است: به دولت اجازه داده میشود کلیه مشمولان خدمت وظیفه عمومی که بیش از هشتسال غیبت دارند را با پرداخت جریمه مدت زمان غیبت بهصورت نقد و اقساطی که تا پایان سال 1396 تسویه میشود، معاف کند. تمام درآمدهای حاصل از اعطای معافیتهای مشمولان مذکور به حساب درآمد عمومی کشور موضوع ردیف 150128 نزد خزانهداری کل کشور واریز میشود و تا سقف 15 هزار میلیارد ریال در قالب ردیف 130- 530000 جدول شماره (9) این قانون به صورت مساوی به ردیف های ذیربط تقویت بنیه دفاعی نیروهای مسلح مطابق موافقتنامه متبادله با سازمان بـرنامه و بودجه کشور اختصاص مییابد.
* مجوز مجلس به وزارت آموزش و پرورش برای تغییر کاربری فضاهای آموزشینمایندگان مردم در خانه ملت به وزارت آموزش و پرورش اجازه دادند با لحاظ شرایطی، به تغییر کاربری فضاهای آموزشی در کشور اقدام کند.
نمایندگان در نشست علنی نوبت صبح امروز (سه شنبه، 10 اسفند) مجلس شورای اسلامی، در بررسی بخش هزینه ای لایحه بودجه سال 96 با بند الحاقی 2 تبصره 9 ماده واحده این لایحه با 170 رأی موافق، 13 رأی مخالف و 3 رأی ممتنع از مجموع 230 نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند که براساس این مصوبه، وزارت آموزش و پرورش ضمن ساماندهی و بهینه سازی املاک و فضاهای آموزشی، مجاز به تغییر کاربری این اماکن و مراکز شد.
آقای لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی درباره بند الحاقی تبصره 9 گفت: با توجه به اینکه این بند الحاقی وزارت آموزش و پرورش را مجاز به تجاری کردن املاک و فضاهای آموزشی میکند بنابراین نمیتوان آن را از پرداخت عوارض معاف کرد از این رو تصویب این بند به علت مغایرت با برنامه پنج ساله ششم نیازمند دوسوم آراء نمایندگان است.
در بند الحاقی 2 این تبصره آمده است: به وزارت آموزش و پرورش اجازه داده میشود بهمنظور ساماندهی و بهینه سازی کاربری بخشی از املاک و فضاهای آموزشی، ورزشی و تربیتی خود و با رعایت ملاحظات آموزشی و تربیتی، نسبت به احداث، بازسازی و بهرهبرداری از آنها اقدام کند. تغییر کاربری موضوع این بند به پیشنهاد شورای آموزش و پرورش استان یا شهرستان و تصویب کمیسیون ماده (5) قانون تأسیس شورای عالی شهرسازی و معماری ایران صورت میگیرد و از پرداخت کلیه عوارض شامل تغییر کاربری، نقل و انتقال املاک، اخذ گواهی بهرهبرداری، احداث، تخریب و بازسازی و سایر عوارض شهرداری معاف میباشد.
* حقوق ماهانه نیروهای رسمی آموزش و پرورش همزمان پرداخت میشود
نمایندگان مردم در خانه ملت با پرداخت همزمان حقوق نیروهای رسمی آموزش و پرورش به منظور رفع تبعیض در این حوزه موافقت کردند.
نمایندگان در نشست علنی نوبت صبح امروز (سهشنبه، 10اسفند) مجلس شورای اسلامی در بررسی بخش هزینهای لایحه بودجه سال 96 با بند الحاقی 3 تبصره 9 این لایحه مبنی بر رفع تبعیض در پرداخت حقوق نیروهای آموزش و پرورش با 176 رأی موافق، 7 رأی مخالف و 2 رأی ممتنع از مجموع 220 نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.
در بند الحاقی 3 تبصره 9 لایحه بودجه سال آینده آمده است: دولت موظف است بهنحوی اقدام نماید که کلیه پرداختهای نیروهای شاغل در وزارت آموزش و پرورش که براساس مجوز قانونی سازمان اداری و استخدامی کشور و قوانین مصوب مجلس شورای اسلامی مشغول به خدمت هستند بهصورت ماهانه و همزمان از محل اعتبارات مصوب پیشبینیشده پرداخت گردد.
سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال 1396 کل کشور در توضیح این بند گفت: پرداخت حقوق ماهانه کادر آموزش و پرورش همزمان صورت نمیگیرد چرا که تعدادی از نیروهای استخدامی حقوق خود را زودتر از تعداد دیگر در همین شرایط دریافت میکنند لذا از آنجا که این تبعیض در عملکرد آنها تأثیر میگذارد باید برای رفع آن اقدام کرد.
وی ادامه داد: ضمن آنکه با آوردن عبارت "مجوز قانونی سازمان اداری و استخدامی کشور و قوانین مصوب مجلس شورای اسلامی" دایره این رفع تبعیض کوچک شده است در واقع دریافت حقوق ماهانه همزمان امری بدیهی و تأثیرگذار در عملکرد کارکنان آموزش و پرورش است.
نمایندگان همچنین با بند الحاقی 4 تبصره 9 لایحه سال 96 موافقت کردند که در این بند آمده است: کاهش اعتبارات برنامههای پژوهشی توسط دستگاه های اجرایی، ممنوع است.
* الزام وزارت نیرو به پرداخت هزینه نصب کنتور چاههای کشاورزی
نمایندگان مجلس شورای اسلامی وزارت نیرو را مکلف کردند کل هزینه های مربوط به تهیه و نصب کنتور حجمی یا هوشمند چاه های اب مجاز کشاورزی را پرداخت کنند.
این هزینه ها از محل اعتبارات طرح های " تعادل بخشی، تغذیه مصنوعی و کنترل سیل پیوست شماره یک قنون بودجه " پرداخت می شود.
همچنین نمایندگان تصریح کردند: معادل صددرصد درامد حاصله از محل ردیف 530،163 در اختیار سازمان امور عشایر ایران قرار گیرد تا به عنوان افزایش سرمایه سهم دولت در صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی عشایری هزینه شود.
نمایندگان پیشتر به سازمان امور عشایر ایران اجازه داده بودند همه فروشگاهها ، جایگاههای سوخت، انبارهای ذخیره علوفه و کالا ، اراضی و مستحدثات را که متعلق به این سازمان است و در اختیار شرکت تعاونی عشایری و اتحادیه های مربوطه قرار دارند ، با قیمت کارشناسی و دریافت ده درصد قیمت به صورت نقد و مابقی به صورت اقساط پنج ساله به شرکت ها و اتحادیه های بهره برداری واگذار کند.
* نحوه افزایش سرمایه صندوق رفاه دانشجویان مشخص شد
نمایندگان مردم در خانه ملت مقرر کردند درآمد حاصل از بازپرداخت وامهای شهریه دانشجویان تا سقف 90 میلیارد تومان به عنوان کمک به افزایش سرمایه صندوق رفاه دانشجویان اختصاص یابد.
نمایندگان در نشست علنی نوبت صبح امروز (سه شنبه، 10 اسفند) مجلس شورای اسلامی، در بررسی بخش هزینه ای لایحه بودجه سال 96 با بند (ب) تبصره 9 ماده واحده این لایحه موافقت کردند که براساس این مصوبه اعتباری تا سقف 90 میلیارد تومان از محل بازپرداخت وام های شهریه سال های 85 تا 93 برای افزایش سرمایه صندوق رفاه دانشجویی اختصاص داده می شود.
در بند (ب) این تبصره آمده است: صندوقهای رفاه دانشجویان وزارتخانههای علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی موظفند وجوه حاصل از بازپرداخت وام های شهریه سال های 1385 تا 1393 را به حساب درآمد عمومی کشور، موضوع ردیف 160160 واریز کنند.
درآمد حاصله تا سقف 900 میلیارد ریال از محل ردیف 141-530000 جدول شماره (9) این قانون اختصاص مییابد تا به عنوان کمک به افزایش سرمایه صندوق رفاه دانشجویان منظور گردد.
* مجوز مجلس به دانشگاهها برای گرفتن تسهیلات برای اجرای طرحهای عمرانی
نمایندگان مردم در خانه ملت به دانشگاهها و پارکهای علم و فناوری مجوز دادند با اخذ تسهیلات از بانکها به تکمیل طرحهای تملک داراییهای سرمایهای خود اقدام کنند.
نمایندگان در نشست علنی نوبت صبح امروز (سهشنبه، 10 اسفند) مجلس شورای اسلامی در بررسی بخش هزینهای لایحه بودجه سال 96 با بند (الف) تبصره 9 این لایحه مبنی بر ارائه تسهیلات به دانشگاهها و پارکهای علم و فناوری موافقت کردند.
بنا بر این گزارش در بند (الف) تبصره 9 این لایحه آمده است: به دانشگاه ها و مؤسسات آموزشی و پژوهشی و پارک های علم و فناوری اجازه داده میشود تا سقف درآمد اختصاصی سال 1395 در خصوص تسهیلات از بانک ها اقدام کنند و برای تکمیل طرح های تملک داراییهای سرمایهای خود استفاده و اقساط خود را از محل درآمد اختصاصی پرداخت کنند.
از آنجا که بند فوق مخالفی در میان نمایندگان نداشت به رأی گذاشته نشد.
* وجوه حاصل از بازپرداخت وامهای دانشجویی برای دانشجویان هزینه خواهد شد
نمایندگان مردم در خانه ملت با هزینهکرد وجوه حاصل از بازپرداخت وامهای دانشجویی برای پرداخت مجدد به دانشجویان تا سقف 1130 میلیارد تومان موافقت کردند.
نمایندگان در نشست علنی نوبت صبح امروز (سهشنبه، 10 اسفند) مجلس شورای اسلامی در بررسی بخش هزینهای لایحه بودجه سال 96 با بند (ج) تبصره 9 این لایحه مبنی بر کمک به صندوق رفاه دانشجویان با 150 رأی موافق، 6 رأی مخالف و 6 رأی ممتنع از مجموع 226 نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.
بنا بر این گزارش در بند (ج) تبصره 9 این لایحه آمده است: 100 درصد وجوه ادارهشده پرداختی از سال 1385 تا سال 1395 به صندوقهای رفاه دانشجویان وزارتخانههای علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان کمک جهت افزایش سرمایه صندوقهای رفاه دانشجویی تلقی میشود. وجوه حاصل از بازپرداخت وام های مذکور و همچنین سایر منابع ناشی از فعالیتهایصندوق تا سقف 11 هزار و 300 میلیارد ریال در قالب درآمد اختصاصی برای پرداخت مجدد به دانشجویان به مصرف میرسد.
* اعطای وام تحصیلی به دانشجویان تحت پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی
نمایندگان مردم در خانه ملت، با اعطای وام تحصیلی به دانشجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی و سازمان بهزیستی از طریق صندوق رفاه دانشجویی موافقت کردند.
نمایندگان در نشست علنی نوبت صبح امروز (سه شنبه، 10 اسفند) مجلس شورای اسلامی در بررسی بخش هزینه ای لایحه بودجه سال 96 با بند الحاقی یک تبصره 9 ماده واحده این لایحه موافقت کردند که براساس این مصوبه صندوق های رفاه دانشجویی باید وام دانشجویی به دانشجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی و سازمان بهزیستی از محل مازاد هزینه های تحصیلی پرداخت کنند.
در بند الحاقی مذکور آمده است: مازاد هزینه تحصیلی دانشجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور به اعتبارات مندرج در این قانون در قالب وام از طریق صندوق رفاه دانشجویان در اختیار این افراد قرار میگیرد.
اقساط وام های مذکور پس از فراغت از تحصیل و اشتغال به کار افراد، پرداخت میشود.
* تکلیف به وزارت علوم برای تبدیل وضعیت نیروهای حقالتدریسی دانشگاه فنیوحرفهای
نمایندگان مردم در خانه ملت، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را مکلف به تبدیل وضعیت نیروهای حقالتدریسی دانشگاه فنی و حرفه ای منتقل از آموزش و پرورش تا پایان سال 1396 کردند.
نمایندگان در نشست علنی نوبت صبح امروز (سه شنبه، 10 اسفند) مجلس شورای اسلامی در بررسی بخش هزینه ای لایحه بودجه سال 96 با الحاق یک بند به تبصره 9 ماده واحده این لایحه با 141 رأی موافق، 18 رأی مخالف و 7 رأی ممتنع از مجموع 215 نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند که براساس این مصوبه وزارت علوم مکلف به تبدیل وضعیت نیروهای حق التدریسی دانشگاه فنی و حرفه ای تا پایان سال 96 شد.
در جریان بررسی این پیشنهاد، جبار کوچکی نژاد در تذکری گفت: منابع لازم برای تعیین تکلیف معلمان حق التدریسی در سال آینده دیده شده به طوری که در بودجه اعتباری حدود 7 میلیارد تومان برای حل این مسئله اختصاص داده شده است.
در بند الحاق شده به این تبصره آمده است: در اجرای بند (ک) ماده 80 قانون برنامه ششم توسعه در خصوص ساماندهی نیروهای حق التدریسی دانشگاه فنی و حرفه ای منتقل از آموزش و پرورش (قبل از سال 90) وزارت علوم مکلف است تا پایان سال 96 نسبت به تبدیل وضعیت آنان اقدام و منابع مورد نیاز محل منابع موجود 5740138-55 دانشگاه قابل تامین است.
* نمایندگان سهمی از اعتبارات ویژه استانی را به مطالبات و معوقات فرهنگیان اختصاص دادند
نمایندگان مردم در خانه ملت، با اختصاص درصدی از محل اعتبارات ویژه استانها به منظور پرداخت حقوق، مطالبات و معوقات معلمان در همان استان موافقت کردند.
نمایندگان در نشست علنی نوبت صبح امروز (سه شنبه، 10 اسفند) مجلس شورای اسلامی، در بررسی بخش هزینه ای لایحه بودجه سال 96 با الحاق پیشنهاد مهدی زاهدی، رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات به تبصره 9 ماده واحده این لایحه با 155 رأی موافق، 9 رأی مخالف و 4 رأی ممتنع از مجموع 212 نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.
بنا بر این گزارش در بند الحاقی 5 تبصره 9 این ماده واحده آمده است: با توجه به اینکه اعتبارات ویژه استان ها در بخش دهم (الف) صفحه 15 الحاقیه یک (بودجه تملک دارایی استان ها) از محل یک درصد شرکت های سودده می باشد، پیشنهاد می شود 2650میلیارد تومان به اعتبارات استانی تا سقف 1800 میلیارد تومان در همان استان جهت پرداخت حق الزحمه معلمان حق التدریس، پاداش پایان خدمت بازنشستگان فرهنگی و معوقات آنها هزینه گردد و به تناسب در استان ها توزیع شود.
قاسم احمدی لاشکی در توضیح این پیشنهاد گفت: توزیع سود شرکت ها در بین آموزش و پرورش استان ها در ادامه همان تلاشی بود که در کمیسیون تلفیق بودجه سال 96 اتفاق افتاد که حدود 2650 میلیارد تومان از این اعتبارات و حدود 3710 میلیارد تومان از آموزش و پرورش خارج شده بود لذا به دلیل مشکلات عدیده آموزش و پرورش در صحن علنی با بازگشت بخش قابل توجهی از این پول به حساب آموزش و پرورش موافقت شد.
وی ادامه داد: از آنجا که در جلسه کمیسیون تلفیق مقرر شده بود پول به تناسب به استان ها توزیع شود اما برگشت آن به مرکز سخت بود لذا به منظور راحت شدن کار پیشنهاد دادیم پول در همان استان بماند و صرفا برای آموزش و پرورش هزینه شود تا از این طریق معوقات پاداش بازنشستگی معلمان توسط آموزش و پرورش استان ها پرداخت شود.
حسینی شاهرودی در مخالفت با این پیشنهاد توضیح داد: عدد و رقم مربوط به حقوق، پاداش و معوقات فرهنگیان در کمیسیون تلفیق جدا شد و به حوزه تملک دارایی و عمرانی رفت حال سوال این است از آنجا که این مبلغ در حوزه تملک دارایی و عمرانی قرار گرفته است آیا ما مجاز به این جابه جایی هستیم؟
وی ادامه داد: در واقع باید پیشنهادی مبنی بر اینکه «از ردیف عمرانی به جاری آموزش و پرورش جابه جا شود» داشته باشیم در غیر این صورت اگر سود حاصل از شرکت های دولتی به استان ها داده شود صرفا در حوزه عمرانی هزینه خواهد شد نه حقوق و معوقات و پاداش معلمان.
همچنین علیرضا سلیمی در موافقت با این پیشنهاد و در پاسخ به حسینی شاهرودی گفت: 30 درصد مدارس در کشور امروز در خطر حادثه مشابه پلاسکو هستند لذا باید این بودجه به استان ها اختصاص داده شود حتی اگر برای مسائل عمرانی هزینه شود.
* نحوه تأمین کسری اعتبارات دیه محکومان معسر مشخص شد
نمایندگان مردم در خانه ملت وزارت دادگستری را مجاز به پرداخت دیه محکومان با اولویت زنان تا سقف 350 میلیارد تومان دانستند.
نمایندگان در نشست علنی نوبت
صبح امروز (سهشنبه، 10اسفند) مجلس شورای اسلامی در بررسی بخش هزینهای
لایحه بودجه سال 96 با بند (الف) تبصره 11 این لایحه مبنی بر کمک به پرداخت
دیه محکومان معسر با اولویت زنان با 136 رأی موافق، 6 رأی مخالف و یک رأی
ممتنع از مجموع 200 نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.
بر اساس بند
(الف) تبصره 11 ماده واحده این لایحه، به منظور تأمین کسری اعتبارات دیه
محکومان معسر با اولویت زنان معسر و مواردی که پرداخت خسارات برعهده
بیتالمال یا دولت است، وزارت دادگستری مجاز است با تصویب هیئت نظارت صندوق
تأمین خسارتهای بدنی حداکثر تا 3500 میلیارد ریال از منابع درآمد سالانه
موضوع بندهای (ث) و (ج) ماده (24) قانون بیمه اجباری خسارت های واردشده به
شخص ثالث بر اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه را از محل اعتبارات ردیف 5-
110000 جدول شماره (7) این قانون دریافت و هزینه کند. مدیرعامل صندوق مزبور
مکلف است با اعلام وزیر دادگستری مبلغ یادشده را بهنسبت در مقاطع سهماهه
در اختیار وزارت دادگستری قرار دهد.
نمایندگان مجلس امروز به ادامه بررسی بخش هزینه ای لایحه بودجه 96 پرداختند.
ریاست بخش آغازین جلسه امروز را آقای لاریجانی و بخش پایانی را آقای پزشکیان برعهده داشتند.