مدار چند درجه_ اجتماعی
تشکیل مجمع ملی سلامت با حضور رئیس جمهور
در مدار چند درجه اجتماعی امروز اخباری درباره تشکیل مجمع ملی سلامت با حضور رئیس جمهور، بدهی 2200 میلیاردی بیمه سلامت به مراکز درمانی و ... را می خوانید.
به گزارش سرویس فضای مجازی خبرگزاری صداوسیما، همچنین در این بسته اخبار حق الوکاله و شکایت علیه وکلا،برگزاری نمایشگاه زنان و تولیدات ملی را می خوانید.
تشکیل مجمع ملی سلامت با حضور رئیس جمهور
مجمع ملی سلامت صبح امروز به ریاست حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس جمهوری تشکیل شد. در این مجمع حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور؛ محمود حجتی وزیر جهادکشاورزی و محمد نهاوندیان رئیس دفتر رئیس جمهوری حضور داشتند. مجمع ملی سلامت با هدف افزایش مشارکت بخش های مختلف دولتی و غیر دولتی تشکیل شده است و اعضای شورای سلامت کشور، اعضای شورای سلامت استان ها، انجمن های علمی و خیریه های حوزه سلامت در جلسات این مجمع حضور داشته و سیاست های سلامت هر سال در این مجمع سالانه اعلام می شود. رئیس جمهوری به عنوان رئیس شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در هر دوره و همه ساله، سیاست سلامت را تعیین و به استانداران و فرمانداران و دیگر دستگاه های مرتبط ابلاغ می کند. در حال حاضر 620 سازمان مردم نهاد و 850 خیریه در حوزه سلامت فعال هستند و بسیاری از بیمارستان ها، خانه های بهداشت و مراکز درمانی توسط خیرین در کشور ایجاد شده اند.
برگزاری نمایشگاه زنان و تولیدات ملی، نیمه دوم اسفند
مدیر ستاد توانمند سازی زنان سرپرست خانوار تحت پوشش شهرداری تهران از برگزاری دهمین نمایشگاه زنان و تولیدات ملی در نیمه دوم اسفند ماه در بوستان گفت و گو خبر داد. فهیمه فیروز فر اظهارکرد: در این نمایشگاه مانند دورههای قبلی، در کنار تولیدات زنان سرپرست خانوار، محصولات برندهای برتر به ویژه در صنعت پوشاک - که محور اصلی فعالیت تولیدی مراکز مهارت آفرینی کوثر است- ارائه میشود. وی ادامه داد: برگزاری نمایشگاه زنان و تولید ملی مهمترین بخش از شبکه ایجاد شده در زمینه تولید پوشاک بین ستاد توانمندسازی زنان سرپرست خانوار، خیرین و تولیدکنندگان برتر است که ضمن ایجاد آشنایی بیشتر کار آفرینان اجتماعی و زنان سرپرست خانوار با استانداردهای رایج در تولید محصولات ، امکان برقراری ارتباط با فعالان بازار و اشراف نسبت به سلایق مشتریان را برایشان فراهم میکند.
بدهی 2200 میلیاردی بیمه سلامت به مراکز درمانی
مدیرعامل بیمه سلامت ایران از بدهکاری 2200 میلیارد ریالی این نهاد به مؤسسات درمانی خبر داد و افزود: دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان یکی از بزرگترین طلبکاران است و بیش از 80 درصد این مبلغ به دانشگاه علوم پزشکی متعلق است. محمدجواد کبیر در نشست با خبرنگاران بیان کرد: 39 میلیون نفر در کشور از خدمات بیمه سلامت استفاده میکنند و سهم استان هرمزگان جمعیتی بالغ بر یک میلیون و 76 هزار نفر است. در شهرستان قشم در حدود 84 هزار نفر تحت پوشش این بیمه قرار دارند که 75 درصد جمعیت شهرستان را شامل میشود. وی تصریح کرد: یکی از مؤلفههای خدماترسانی بهتر در حوزه سلامت، وضعیت فضای کالبدی و زیرساختی است که استان هرمزگان در این حوزه در رده استانهای محروم قرارگرفته است. مدیر عامل بیمه سلامت دسترسی 100 درصدی و بهرهمندی یکسان از امکانات بیمهای در استان هرمزگان را اولویت این سازمان در سطح استان عنوان کرد و افزود: شناسایی خدمات پرهزینه از دیگر برنامههای این سازمان در استان هرمزگان است. ساختمان اداره بیمه سلامت شهرستان قشم بااعتباری معادل 13 میلیارد ریال در دوطبقه با کاربری اداری، آموزشی و رفاهی در زمینی به مساحت 600 مترمربع و زیربنای هزار و 320 مترمربع گشایش یافت.
حق الوکاله، موضوع 90 درصد شکایت ها علیه وکلا
رئیس مرکز امور مشاوران حقوقی، وکلا و کارشناسان قوه قضائیه گفت: بیش از 90 درصد شکایت علیه وکلا، در زمینه حق الوکاله است که بسیاری از آنها وارد نیست. علی روزبهانی در همایش وکلای مرکز استان قم افزود: گاهی وکیل سختکوشانه پرونده ای را به سرانجام می رساند اما عده ای از موکلان، پس از پایان پرونده برای اینکه تمام یا بخشی از حق الوکاله را پرداخت نکنند، از وکیل شکایت می کنند. وی ادامه داد: ما سعی داریم بیشتر شکایت ها را به سمت داوری سوق دهیم تا از این طریق حل و فصل شود و وکلا نیز در قراردادهای خصوصی خود با موکلان، موضوع داوری را قید کنند. روزبهانی با اشاره به نحوه جذب و گزینش وکلای قوه قضائیه گفت: این وکلا از طریق شرکت در آزمون سخت و نفس گیر، مصاحبه علمی، گزینش، کارآموزی شش ماهه در محاکم و ... وارد قوه قضائیه می شوند و باید فیلتر های مختلف را پشت سر بگذارند. وی افزود: بسیاری از وکلا از استادان برجسته حوزه و دانشگاه بوده و شأن و منزلت علمی بالایی دارند. روزبهایی همچنین با اشاره به برخی شبهات علیه وکلا گفت: متأسفانه برخی انگ هایی مبنی بر اینکه وکلای قوه قضائیه وکیل الدوله هستند، می زنند در حالی که این ادعاها درست نیست و جذب و گزینش وکلای ما از طریق قوه قضائیه است. وی، مالیات های سنگین را از دیگر مشکلات وکلا دانست و ادامه داد: متأسفانه اداره مالیات بدون ضابطه و برنامه، مالیات های سنگینی را بر وکلا وضع می کند و امید است با همکاری مثلث وکلا، دادگستری و اداره مالیات، این مشکل برطرف شود.
اجرای برنامه ارتقای سلامت دهان و دندان برای ۷ میلیون دانشآموز
رئیس اداره سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت، از اجرای موفقیتآمیز مرحله نخست برنامه کشوری ارتقای سلامت دهان و دندان برای ۷ میلیون دانش آموز ابتدایی خبر داد.
دکتر حمید صمدزاده در همایش کشوری مدیران سلامت دهان ودندان دانشگاههای کشور در چابهار گفت: بر اساس توافقنامه وزرای بهداشت و آموزش و پرورش، برنامه کشوری ارتقای سلامت دهان و دندان دانش آموزان و طرح وارنیش فلورایدتراپی دانشآموزان ۶ تا ۱۴ ساله مقاطع ابتدایی کشور که از آغاز سال تحصیلی امسال شروع شده، تاکنون برای ۶ میلیون دانش آموز ابتدایی از مجموع ۷ میلیون نفر با پوششی موفقیت آمیز انجام شده است و این برنامه ملی تا هر زمانیکه تمام دانش آموزان کشور را تحت پوشش قرار دهد، ادامه خواهد داشت.صمدزاده تاکید کرد: مدیران سلامت دهان و دندان، برنامه دندانپزشک خانواده برای شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت و مناطق محروم را با اهتمام بیشتری دنبال کنند و با گردآوری اطلاعات، نیازهای مردم را شناسایی و در نتیجه آن خدمات به مردم ارائه کنند.