پایان المپیاد فرش دستباف ؛ توسعه خلاقیت و جوان گرایی فعالان
پس از دو روز رقابت دانش آموزان و دانشجویان دفتر یازدهمین دوره المپیاد فرش دستباف با شناختن برگزیدگانش در چهار گروه رقابتی بسته شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی مرکز ملی فرش ایران، حمید کارگر رئیس مرکز ملی فرش در آیین پایانی یازدهمین دوره المپیاد فرش دستباف کشور با بیان برخی از اهداف برگزاری این رقابتعلمی گفت: فرش دستباف باوجود همه تنگناها، افت و خیزها و دشواری ها، همچنان ارزش، کیفیت، خوشنامی و اصالت خود را حفظ کرده و برای رونق و تعالی این هنر- صنعت بیش از گذشته کوشش کنیم.
رئیس مرکز ملی فرش ایران تقویت رویکرد علمی به هنر- صنعت فرش دستباف و تزریق نگاه جوانانه و سرشار از خلاقیت و نوآوری را از ضرورت های این حوزه
برشمرد و برگزاری المپیاد فرش را نیز در همین مسیر قابل اتکا دانست.
وی با تاکید بر اینکه دانشجویان و دانش آموختگان این رشته با پرهیز از نگاه پشت میز نشینی یا تقلید در تولید و تجارت باید به فکر تدبیری تازه باشند ، گفت: باید خلاءهای موجود در حوزه فرش دستباف کشور شناسایی و برطرف شود و این مهم را دانش آموختگان این رشته شایسته است دنبال کنند.
اقای کارگر مقوله هایی همچون بازاریابی، سلیقه یابی، تبلیغات، تجارت الکترونیک، شناسنامه دار شدن فرش دستباف، برندسازی، بسته بندی و... را از جمله حوزه هایی اعلام کرد که هنوز جای فراوانی برای کار و کوشش دارند.
معرفی 21 برگزیده المپیاد فرش دستباف
سید محمد ویسیان، معاون تحقیقات وآموزش مرکز ملی فرش ایران و دبیر یازدهمین المپیاد فرش دستباف ایران نیز در این مراسم گفت در این المپیاد 171 دانشآموز و دانشجوی رشته فرش از 27 دانشگاه و مرکز آموزشی مختلف کشور حضور داشتند.
وی با بیان اینکه دانشآموزان راهیافته به مرحله کشوری در سه بخش طراحی، بافت و رنگرزی و دانشجویان راهیافته علاوه بر این سه بخش در بخش مرمت فرش با یکدیگر رقابت کردند افزود: 76 نفر از شرکتکنندگان دانشآموز و 95 نفر دانشجو هستند که هیئت داوران 21 نفر از آنها را به عنوان افراد برگزیده انتخاب کردهاند.