اختصاص در آمد بازارچه خیریه به خرید خانه مددجویان
مدیرعامل بنیاد خیریه روشنای امید ایرانیان گفت : کل درآمد این بازارچه خیریه را به خرید خانه اختصاص دادهایم.
خانم یاوری در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما درباره جشنواره عیدانه بنیاد خیریه روشنای امید ایرانیان افزود : امروز چهارمین و آخرین روز از فعالیت جشنواره عیدانه است که از سوم اسفند فعالیت خود را شروع کرده است.
وی گفت : این فصل ، زمان فعالیت بازارچه های خیریه است و در این بازارچه 150 غرفه فعالیت می کنند که یک سری از آنها حامیان مالی (بنیاد) هستند و یک سری نیز افرادی هستند که از خیریه های مختلف دعوت کردیم که بتوانند محصولات خود را بفروشند و هم خودشان را معرفی کنند.
مدیرعامل بنیاد خیریه روشنای امید ایرانیان با بیان اینکه یک سری از غرفه ها نیز کسانی هستند که تحت پوشش خود بنیاد خیریه (روشنای امید ایرانیان) قرار دارند ، افزود : گروه هدف ما بچه هایی هستند که در 18 سالگی از بهزیستی خارج می شوند و ما در این بنیاد خیریه روی توانمند سازی این افراد کار می کنیم ، بخاطر همین یکسری از غرفه ها را به فعایت خود بچه ها اختصاص دادیم تا کارها ، صنایع دستی و محصولات خودشان را در اینجا ارائه کنند.
یاوری در ادامه به اهداف جشنواره عیدانه بنیاد خیریه روشنای امید ایرانیان اشاره کرد و گفت : هدف ما این است که در سطح تهران حدود شش خانه به نام خانه های پسران و دختران داشته باشیم و اسم این خانه ها را خانه های مادری بگذاریم.
وی افزود : بچه هایی که به سن 18 سال رسیدند و موقع خروجشان از بهزیستی است، به این خانه ها ورود پیدا می کنند.
مدیرعامل بنیاد خیریه روشنای امید ایرانیان گفت : در واقع حدود 5 تا 6 یا ده تا از بچه ها را در هر کدام از این خانه ها اسکان بدهیم و در مدت دو سال روی مسائل فنی و حرفه ای و مهارت های زندگی شان کار می شود تا تجربه یک خانه مادری را در این مدت داشته باشند و بعد بتوانند وارد جامعه شوند.
وی افزود : بنابراین کل هزینه این بازارچه خیریه را ما به خرید خانه اختصاص داده ایم و خانه های مورد نظر را در سطوح مختلف دیدیم و مشخص کرده ایم که ان شاء الله خریداری می شود.
خانم یاوری در ادامه گفت : براساس آماری که داریم حدود دو هزار نفر در سال در کل کشور بچه های 18 ساله ای هستند که آماده ترخیص از بهزیستی هستند و ما آماده حمایت از این 18 ساله ها در جامعه هستیم.
وی افزود : تقریبا دو سال و نیم است که فعالیت خود را شروع کردیم و کاری که می خواهیم انجام دهیم این است که این بچه ها برای ورود به جامعه آمادگی کافی ندارند و ورود یک مرتبه آنها به جامعه باعث می شود که مدیریت درست چه از نظر اقتصادی و چه از نظر مهارت های زندگی نداشته باشند.
مدیرعامل بنیاد خیریه روشنای امید ایرانیان ادامه داد : می خواهیم محفلی را ایجاد کنیم که دو سال از این افراد حمایت کنیم و آرام آرام بتوانیم اینها را آماده ورود به جامعه کنیم.
وی گفت : این هدف کلی ماست و امیدواریم بتوانیم روی توانمند سازی بچه ها و ایجاد یک شغل پایدار به خوبی عمل کنیم هر چند که این
کار خیلی سختی است .
خانم یاوری افزود : دوست داریم بازارچه خیریه دیگری تا قبل از پایان سال ایجاد کنیم و سال گذشته نیز بازارچه ای را داشتیم که از حامی مالی استفاده نکردیم و فقط خیرینی که با ما همراهی کردند حضور داشتند.
وی گفت : در این بازارچه تمام غرفه ها متعلق به بچه های خودمان(تحت حمایت بنیاد خیریه روشنای امید) بود و با تبلیغاتی که کردیم خیلی ها که وارد بازارچه می شدند ، دنبال برنده های مختلف می گشتند ، در آنجا تمام محصولات بچه ها عرضه شد ، حتی بچه هایی که محصولات و صنایع دستی هم نداشتند ، رفتند امانی گرفتند و آوردند در ان فضا به فروش رساندند.
مدیرعامل بنیاد خیریه روشنای امید ایرانیان افزود : تلاش می کنیم که این کار امسال دوباره اتفاق بیفتد.