فاضلی : تحول از روش های سنتی تولید و توزیع به مدرن ، ضروری است
رئیس اتاق اصناف گفت : در کشورهای پیشرفته صنعتی ؛ خدمات 60 درصد تولید ناخالص داخلی را به خود اختصاص داده است.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما؛ علی فاضلی رئیس اتاق اصناف ایران در سومین جشنواره تغذیه برتر که در هتل فردوسی برگزار شد، گفت: از هزار و 850 رشته صنعتی کشور 130 رشته در حوزه صنعت غذا فعالیت می کنند.
وی بر علمی کردن فعالیت های صنفی در تمام اتحادیه ها تاکید کرد و افزود: اکنون برخی رشته های صنفی دارای دانشگاه مستقل شده و از طریق دانشگاه علمی کاربردی نیروهای خود را آموزش می دهند که لازم است سایر اتحادیه ها نیز آموزش را سرلوحه برنامه هایشان قرار دهند.
در این مراسم دکتر حسینی رئیس انستیو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور درباره ضرورت کاهش عوامل خطر بیماری های واگیر و غیر واگیر با منشأ غذایی مطالبی را ارائه کرد.
وی ادامه داد: تأثیر پروبیوتیک ها بر بدن ، برند سازی در صنعت غذا و انواع روش های پخت غذا، تجارت غذا از جمله مسائل مهم بخش خدمات غذایی است.
در پایان در این جشنواره از تعدادی از رستوران هایی که دارای تغذیه برتر بودند ، تقدیر شد.
سومین جشنواره تغذیه برتر روز پنجشنبه در هتل فردوسی برگزار شد.