پخش زنده
امروز: -
رئیس محیط زیست کشور گفت: تاکنون 70 نوع شرکتهای داخلی و خارجی برای اجرای مالچ گیاهی پشنهاد شده اند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان معصومه ابتکار در شورای اداری در اهواز گفت: یکی از کارهای در حال انجام برای مقابله با ریزگردها تشکیل ستاد مقابله با گرد و غبار است که وظیفه بررسی کانونهای بحران است و تاکنون 70 نوع از شرکتهای داخلی و خارجی پیشنهاد مالچ گیاهی داده اند که مشکل اصلی مالچ پاشی ماندگاری ناپایدار آن است .
وی افزود: حاصل فعالیت این ستاد ملی اجرای چند مصوبه است و تاکید بر مصوبه سال 93 بخش عمده ای از مطالبات مردم خوزستان را در بر می گیرد.
وی گفت: از دولت یازدهم 22 دستگاه سنجش آلودگی هوا در 17 شهر استان فعال هستند و بر خط میزان آلودگی هوا را اعلام می کنند .
رئیس محیط زیست کشور افزود : تالاب هورالعظیم سال 93 کاملا خشک بود که با اجرای طرح های انتقال آب 70 درصد این تالاب آبگیری شده است و اجرای این طرح با همکاری وزارت نفت در حال انجام است .
ابتکار با اشاره به اینکه یکی از دلایل افزایش گرد و غبار وجود درخت کنوکارپوس اعلام شده گفت: با حرص این درخت در سطح استان میزان مراجعه بیماران تنفسی به 2 هزار نفر رسیده که مراجعه بیماران تنفسی به بیمارستانها نسبت به سالهای گذشته بسیار کاهش یافته است .
نماینده مردم شادگان در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم با تشکر از فرمایشات مقام .معظم رهبری در خصوص ریزگردها و مشکلات مردم استان خوزستان گفت: متاسفانه مصوبات قبلی سال 93 در خصوص ریزگردهای استان اجرایی نشده است.
حجت الاسلام ناصری نژاد با اشاره به اینکه انتخاب وزیرجهاد کشاورزی در موضوع حل بحران خوزستان از سوی ریاست جمهوری اشتباه است افزود: در زمان مدیریت حجتی اکثر نخلستان های جنوبی خوزستان از بین رفت .
وی افزود:دولت در بحث انتقال آب باید توجه داشته باشد اگر بیشتر از این ادامه یابد بحران خوزستان شدیدتر خواهد شد .
یوسفی نماینده اهواز،باوی،حمیدیه وکارون نیز در این مراسم گفت: طرح مقابله با کانون های ریزگردها مثل دریاچه ارومیه باید به صورت ملی وکلان دیده شود .
وی افزود: طرح های نهال کاری دردی از خوزستان را دوا نمی کند و باید تالاب ها پر آب شوند چون تبخیر آنان مانند یک سد در مقابل ریزگردهای خارجی مقاومت می کنند و دربحث های محیط زیستی مردم و شرکت های دانش بنیان را مشارکت دهیم.