معاون شهردار:
تا پایان سال اعتبارات باقیمانده بودجه 95 محقق می شود
معاون برنامه ریزی و امور شورای شهرداری تهران : درحال حاضر 2 هزار میلیارد تومان سند مالی در راه است و بزودی در سامانه مالی شهرداری تهران ثبت می شود و این بدین معناست که هزینه صورت پذیرفته و عملکرد افزایش خواهد داشت.
ناصر امانی در مصاحبه تلفنی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما افزود: کمتر از یک ماه تا پایان سال زمان باقی است و برخی پروژه ها در حال انجام است و سندهای مالی آن صادر شده و طبیعتا تامین اعتبار صورت پذیرفته است و مراحل پرداخت باید در سامانه مالی شهرداری تهران اجرا شود تا تخصیص به 100 درصد برسد.
وی در خصوص افزایش هزینه های شهرداری در سال 96 گفت : افزایش هزینه ها با توجه به تورم و افزایش الزامی برخی از هزینه ها چون حقوق و دستمزد که از طریق دولت ابلاغ و الزام می شود، امری بدیهی است ولی مهم آن است که شهرداری تهران در سال 96، تنها هشت درصد به بخش هزینه ای خود اضافه کرده است و بر اساس لایحه بودجه این رقم معادل 400 میلیارد تومان است که در مقایسه با دولت که در لایحه بودجه تقدیمی خود به مجلس شورای اسلامی رشدی بیش از ده درصد را در نظر گرفته است ، رشد قابل قبولی است.
معاون برنامه ریزی ، توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران همچنین در توضیح وضعیت بودجه هزینه ای شهرداری تهران گفت: رقم 22 درصد افزایش نسبت به عدد هزینه ای بودجه سال قبل بدان معناست که بخشی از ردیف های عمرانی و سرمایه ای به هزینه ای منتقل شده است تا شفافیت بیشتری ایجاد شود.
وی افزود: بر این اساس 800 میلیارد تومان انتقال بخش سرمایه ای به بخش جاری بوده است که 300 میلیارد تومان یارانه بخش اتوبوسرانی بر مبنای مسافت طی شده ، 348 میلیارد تومان ساماندهی منابع انسانی و کسورات بخش خدمات شهری در سال 95 از جمله اهم این موارد است .
امانی در جمع بندی تصویب بودجه شهرداری تهران در شورای اسلامی شهر گفت: خوشبختانه هم شهرداری تهران به موقع لایحه بودجه سال 96 را تقدیم کرد و هم شورای اسلامی شهر در موعد مقرر بررسی و تصویب آن را به انجام رساند و برای تایید نهایی به فرمانداری تهران ارسال کرد.
معاون شهردار تهران گفت: از 17900 میلیارد تومان بودجه مصوب شهرداری تهران 65 درصد نقد و 35 درصد غیر نقد است که سهم هزینه ای 39 درصد و عمرانی و سرمایه ای 61 درصد است که 21 درصد بالاتر از حداقل قانون شهرداری های کشور است .
وی سهم هر یک از حوزه های خدماتی شهرداری از بودجه را بدین شرح اعلام کرد: حوزه اجتماعی و فرهنگی 8 درصد، حوزه حمل و نقل و ترافیک 34 درصد (بدون تبصره ها) ، خدمات شهری 15 درصد، ایمنی و مدیریت بحران 4 درصد، شهرسازی و معماری 2 درصد، توسعه مدیریت و هوشمند سازی شهر 20 درصد و بازپرداخت وام ها و دیون 17 درصد است.
معاون برنامه ریزی ، توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران گفت: بخش ایمنی و مدیریت بحران نسبت به سال 95 با 9 درصد افزایش و نسبت به برنامه پنجساله شهرداری تهران یک درصد افزایش یافته است.
وی در خصوص تبصره های بودجه گفت: تعداد 41 تبصره به تصویب رسید که در اکثر تبصره ها سقف مصوب به نسبت عملکرد سال 95 واقعی تر شده ولی از نظر عددی به نسبت سال 95 کاهش یافته است.
معاون شهردار تهران در پایان مهم ترین تبصره های بودجه سال 96 را تبصره 17 در خصوص سرمایه گذاری و مشارکت با بخش خصوصی، تبصره 23 در خصوص پروژه های کلان و فرا منطقه ای شهرداری بویژه خطوط مترو- بزرگراه های شهیدان رستگار - شوشتری و بزرگراه یادگار امام- ساماندهی رود دره فرحزاد- ساماندهی ده ونک- متروی فاطمی، تجریش ، نیاوران و تبصره 27 در تامین منابع مالی بعضی از پروژه (BOT ) درخصوص استفاده از روش ساخت، بهره برداری و انتقال های بزرگ مثل پارکینگ طبقاتی و مسجد برج میلاد اعلام کرد.