نانوا های هرمزگان باید تا پیش از پایان سال میزان استفاده از سبوس را در نانوایی ها افزایش دهند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس؛ معاون سیاسی امنیتی واجتماعی استاندار هرمزگان در کارگروه سلامت و امنیت غذایی هرمزگان در بندرعباس گفت: اکنون میزان استفاده از سبوس در نانوایی های استان استاندارد نیست و نان ها ارزش غذایی کمی دارند. بهروز اکرمی افزود: با نانوا ها در صورت رعایت نکردن استانداردها در پخت نان برخورد قانونی می شود. استاندارد ملی سبوسگیری در نان های سنگک بین شش و نیم تا 11 و نیم درصد است. معاون سیاسی امنیتی واجتماعی استاندار هرمزگان گفت : فرمانداری ها ، دانشگاه علوم پزشکی ، غله و خدمات بازرگانی ، اداره کل استاندارد و سازمان صنعت معدن و تجارت باید نانوایان را ملزم به استفاده از سبوس به میزان استاندارد در پخت نان سنگک کنند . اکرمی با اشاره به ساماندهی مراکز عرضه محصولات دریایی افزود : برخی از این مراکز وضعیت نامناسبی دارند و غیر بهداشتی هستند. وی گفت : برای ساماندهی این مراکز فرمانداری ها ، اداره کل دامپزشکی ، دانشگاه علوم پزشکی و شهرداری ها همکاری بیشتری کنند. سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در این نشست گفت : اکنون طرح کشوری غنی سازی آهن و فولیک اسید فرآورده های نان در هرمزگان در حال اجراست. فاطمه دباغ افزود: پیش بینی شده است تا پایان سال 99 این طرح در کشور و هرمزگان به پوشش کامل برسد. وی گفت: استفاده از مکمل های آهن و فولیک اسید در فرآورده های نان تغییری در رنگ و طعم نان ندارد. سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت :برای کاهش و پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی و فشار خون نمک در فرآورده های نان نیز باید به یک درصد کاهش یابد. دباغ افزود: اکنون میانگین مصرف نمک در فرآورده های نان در استان 2 و چهار دهم درصد است که باید به یک درصد کاهش یابد.