لس آنجلس تایمز؛
تظاهرات هزاران نفر در لس آنجلس در حمایت از مهاجران
هزاران نفر با برپایی راهپیمایی و تظاهرات، مخالفت خود را با حملات به مهاجران وخنثی کردن «ماشین تبعید» تحت رهبری رئیس جمهور ترامپ بردارند.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما روزنامه لس آنجلس تایمز نوشت هزاران نفر از فعالان با برپایی تظاهرات در خیابان های لس آنجلس، توقف فوری حملات و تبعید مهاجران و نیز تبدیل این شهر به یک پناهگاه امن را خواستار شدند.
پایگاه اینترنتی این روزنامه نوشت: هزاران نفر از فعالان روز شنبه به خیابان های مرکز شهر لس آنجلس آمدند تا با برپایی راهپیمایی و تظاهرات، مخالفت خود را به حملات به مهاجران اعلام کنند و از مقامات محلی بخواهند تا گام های محکمی را برای خنثی کردن «ماشین تبعید» تحت رهبری رئیس جمهور ترامپ بردارند.
«دیوید عبود» یکی از سازمان دهندگان این تظاهرات گفت که گروه ائتلافی فعالان از مسئولان شهری لس آنجلس خواسته اند تا از سرمایه گذاری هر گونه منابع در اجرای قانون مهاجرت، امتناع کنند.
فعالان می خواهند مطمئن شوند که صندوق جدید ارائه دهنده کمک های حقوقی به مهاجران، مهاجرانی را که با محکومیت های کیفری مواجه هستند، مستثنی نمی کند. آنها همچنین از مقامات این شهر خواسته اند تا در برنامه هایی که به مهاجران کمک می کند، از جمله در مراکز کارگری روزمزد سرمایه گذاری کنند.
عبود که با شبکه ملی سازمانی کارگری روزمزد کار می کند، در این باره گفت: ما می خواهیم آنها شهر و بخش های تابعه لس آنجلس را نه فقط به عنوان یک شهر پناهگاه اعلام کنند- که آنها این کار را نکرده اند- بلکه می خواهیم این سیاست های قوی و محکم را اتخاذ کنند.
اندکی قبل از ظهر، هزاران نفر از تظاهر کنندگان که در میدان پرشینگ جمع شده بودند به تقاطع پنجم و خیابان هیل رفتند. موسیقی لاتین از بلندگو ها پخش می شد و تعداد تظاهرکنندگان به صدها به هزاران نفر افزایش یافت. فروشندگان در جمع تظاهرکنندگان مواد غذایی و یا پیراهن های تی شرتی که روی آن نوشته شده بود «نه به رئیس جمهور من» می فروختند.
باران که تظاهرات را تهدید می کرد، خیلی زود متوقف شد.
پرچم های بزرگ آمریکا ومکزیک و نمادهای دگرباشان (همجنسگرایان) در صحنه تظاهرات به اهتزار درآمده بود. بسیاری از راهپیمایان نیز پلاکاردها و تصاویر شبیه سازی شده مجسمه آزادی و ترامپ را در دست داشتند. برخی دیگر نیز پلاکاردهایی در دست داشتند که بر روی آنها نوشته شده بود: «هیچ انسانی غیر قانونی نیست.»
پلاکارد «کارمن برمودز» (یکی از مهاجران شرکت کننده در تظاهرات) خیلی صادقانه بود: من معمولا شنبه ها خوابم.
این اولین اعتراض مهاجران مکزیکی بود. این خانم مهاجر گفت از اینکه هیچ کس در خانواده ام مهاجر غیرقانونی نیست و همه سند و مدرک دارند، خوشحالم و شانس آوردیم اما احساس می کنم که نیاز است از کل جوامع مهاجران حمایت کنیم.
«ونسا ولاسکوئز» دختر 17 ساله که به همراه خواهر کوچکترش از هات داگ های بیکن پیچ شده بر روی چرخ دستی در گوشه شمال شرقی میدان پرشینگ از خود بیخود شده است، گفت که آنها هر شنبه با پدرشان کار می کنند و به تازگی در چهار محل جداگانه تظاهرات کار کردند.
او گفت که کار کردن در محل های تظاهرات را دوست دارد زیرا باعث می شود که حمایت آنها را جلب کند. پدر و مادر او 18 سال قبل، هر دو از یک کشور غیر قانونی از گواتمالا مهاجرت کردند.
ولاسکوئز گفت که خانواده او از زمانی که ترامپ انتخاب شده است، می ترسند. او گفت که مادرش در مرکز شهر کار می کند و اخیرا مجبور است برای اینکه عوامل مهاجرت مانع توقف اتومبیل و چک کردن اسناد و مدارک حقوقی مهاجرت او نشوند، تغییر مسیر دهد و از مسیرهای دیگری به محل کار برود.
وی که از جانب خود و خواهرش صحبت می کرد، گفت: اگر آنها و ما در اینجا هستیم، ما می خواهیم خودمان باشیم. نحوه برخورد رئیس جمهور با مردم عادلانه نیست.
اریک گارستی شهردار لس آنجلس، شهر لس آنجلس را «شهر پناهگاه» خوانده بود اما در گذشته استدلال کرده بود که تعریف مشخصی از شهر پناهگاه وجود ندارد.
«جرج کی ورک» سخنگوی گارستی نیز روز شنبه در بیانیه ای گفت که شهردار مبارزه خود را برای همه ساکنان شهر- صرفنظر از اینکه از کجا آمده اند و اصالتا اهل کجا هستند- ادامه خواهد داد.
وی در بیانیه خود گفت: لس آنجلس طرفدار آزادی، عدالت، شفقت و برابری برای همه مردم است. به همین دلیل، شهردار گارستی به هیچ کس اجازه نخواهد داد تا فشار بیاورند که نیروی پلیس ما را، به نیروی اخراج و تبعید تبدیل کنند.او برای ایجاد صندوق عدالت لس آنجلس تلاش خواهد کرد و قانونی را برای جرم زدایی فروش خیابانی به امضا خواهد رساند و همچنین اداره خود را برای آوردن منابع جدید برای مهاجران در حالی که به آنها کمک می کند تا تابعیت بگیرند، متعهد کرده است.
این راهپیمایی دقیقا بعد از ظهر روز شنبه در میدان پرشینگ شروع شد و با تجمع در مقابل شهرداری لس آنجلس و سخنرانی بیش از 30 نفر که اکثر آنها مهاجران بدون وضعیت قانونی بودند، به پایان رسید. بسیاری از گروه ها از جمله اتحادیه دل باریو، ائتلاف انسانی حقوق مهاجران لس آنجلس، بلک لایوز مترز لس آنجلس (جان سیاهپوستان مهم است) و اتحادیه وکلای ملی از این راهپیمایی حمایت کردند.
«مویسس اسکالانته» که به کمک عصای چوبی در این راهپیمایی شرکت کرده بود، از این تظاهرات حمایت کرد. این فرد 63 ساله که خود سازمان دهنده سابق چنین حرکت هایی بود و 43 سال قبل از السالوادور به آمریکا مهاجرت کرده بود، پیراهنی را برتن کرده بود که بر روی آن نوشته شده بود: چه کسی عیسی (مسیح) را اخراج می کند؟ ما مهاجران همانهایی هستیم که این کشور را ساخته ایم. این چیزی است که ما می خواهیم به مردم یادآوری کنیم.