رئیس هیئت وزنه برداری گیلان:
با سرمایه گذاری در پخش تلویزیونی لیگ رونق می گیرد
رئیس هیئت وزنه برداری گیلان گفت: در رابطه با تبلیغات و پخش تلویزیونی در لیگ برتر باید با نگاه سرمایه گذاری در کوتاه مدت داشته باشیم.
اصغر ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما افزود: امسال مسابقات قهرمان کشوری بزرگسالان در شرایطی متفاوت از سال قبل برگزار شد. در این دوره با توجه به نزدیک بودن مسابقات لیگ برتر تعداد نفرات شرکت کننده کمتر از دوره قبل بود زیرا بسیاری از وزنه برداران راغب به حضور در این مسابقات از ترس مصدومیت نبودند و ترجیح دادند در هفته آخر لیگ حضوری فعال داشته باشند.
وی گفت: بحث مربوط به کنترل دوپینگ هم در بخش کمی این مسابقات تاثیر داشت و باعث شد تا وزنه برداران محتاط تر پیش روند. همانطور که همه می دانیم علم دوپینگ و آگاهی از آن خارج از اردوی تیم ملی برای وزنه برداران شهرستانی بحثی گنگ است. بنابراین برای اینکه کمتر دچار مشکل شوند محتاط تر پیش می روند.
ابراهیمی افزود: این 2 مسئله باعث شد تا سطح کمی و کیفی مسابقات قهرمان کشوری تحت تاثیر قرار بگیرد. واقعیتی انکار ناپذیر وجود دارد و آن این است که در ابتدای انجام هر کار بزرگی مشکلاتی ایجاد می شود که در ادامه با در نظر گرفتن تدابیری این مشکلات برطرف خواهند شد و در سال های آینده مسابقات در شرایط بهتری به لحاظ کمی و کیفی برگزار خواهد شد.
وی گفت: در این دوره از رقابت های قهرمان کشوری غلامرضا اصغرخواه وزنه بردار دسته فوق سنگین تنها نماینده مان بود که توانست به عنوان سومی در این مسابقات دست یابد.
رئیس هیئت وزنه برداری گیلان درباره شرایط حاضر در لیگ برتر افزود: متاسفانه لیگ برتر با مشکلات بسیار زیادی دست و پنجه نرم می کند و در بخش های مختلف دچار چالش است. هرچه تعداد تیم ها بیشتر باشد لیگ رونق بیشتری می گیرد و تیم هایی که سرمایه گذاری بیشتری کنند نتایج بهتری کسب خواهند کرد.
وی گفت: متاسفانه بستر برای باشگاه داری در لیگ هنوز فراهم نیست و همین موضوع باعث شده است تا بسیاری از باشگاه ها رغبتی برای فعالیت در لیگ نداشته باشند. در این باره تبلیغات از اهمیت بسزایی برخوردار است و روابط عمومی فدراسیون می تواند نقشی پر رنگی در این خصوص ایفا کند و با معرفی پتانسیل های موجود در این رشته و پر رنگ کردن آن بخش خصوصی را ترغیب به حضور در این رشته کند.
ابراهیمی افزود: پخش تلویزیونی مسابقات از جمله مواردی است که نباید به راحتی از کنار آن گذشت. هرچند پخش زنده تلویزیونی هزینه بردار است و سرمایه هنگفتی می طلبد ولی مسئولان فدراسیون باید در این رابطه نگاه سرمایه گذاری داشته باشند.
وی گفت: یعنی ابتدا سرمایه گذاری می کنیم و با جذب اسپانسر در حداقل زمان ممکن گامی موثر در رونق لیگ بر می داریم. به این ترتیب سطح لیگ در کوتاه مدت به لحاظ فنی بهبود می یابد و وضعیت مالی وزنه برداران در عقد قرارداد با باشگاه ها بهتر می شود. در ادامه هم رقابت میان وزنه برداران برای حضور در باشگاههایی که قرارداد مالی بهتری در مقایسه با بقیه منعقد می کنند افزایش می یابد.
ابراهیمی افزود: با ایجاد چنین شرایطی شاهد اثرات مثبتی در تیم ملی خواهیم بود. پشتوانه برای تیم ملی وزنه برداری هم بهتر از گذشته فراهم می شود. هرچند اجرای این سیاست ها به کمی زمان نیاز دارد ولی می توان با برداشتن گام های موثر آغاز خوبی در فراهم کردن زمینه در رشد لیگ داشت.