بازدید نماینده مقیم سازمان ملل از کانون اصلاح و تربیت تهران
اعضای کمیته کشوری ایدز و نماینده مقیم سازمان ملل متحد در ایران ،برای آگاهی از نتایج پروژه جهانی مبارزه با ایدز در زندانهای ایران، از کانون اصلاح و تربیت تهران بازدید کردند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی کانون اصلاح و تربیت تهران، مدیرکانون اصلاح و تربیت تهران در حاشیه این دیدار گفت: کانون اصلاح و تربیت تهران از سال 1347 به منظور جداسازی مددجویان زیر 18 سال از زندانیان بزرگسال تاسیس شده و محل نگهداری کودکان معارض با قانون زیر 18 سال است و همچنین تلاش می شود تا کودکانی که به دلیل آسیب های اجتماعی، دچار بزه شدهاند، در این مکان مورد اصلاح قرار گیرند.
علی رستمی درخصوص روند پذیرش و تشخیص و ترخیص مددجویان افزود: مددجویان بعد از ورود به کانون ، به بهداری اعزام و پس از معاینات اولیه به واحد پذیرش و تشخیص برده می شوند که 7 تا10 روز در این واحد نگهداری می شوند و در این واحد علاوه بر تشکیل پرونده شخصیتی توسط روانشناس و مددکار اجتماعی به این افراد درباره بیماریهای پرخطر در زمان اقامت و همچنین حقوق شهروندی آموزش داده می شود .
وی گفت: مددجویان علاوه بر فراگیری مهارت های فنی و حرفه ای ، آموزشهای هنری و ورزشی مانند تئاتر، موسیقی، فوتبال، والیبال، کشتی، تنیس و …را هم فرا می گیرند .
در ادامه مسئول واحد بهداشت و درمان کانون هم گفت: همه مددجویان تحت آموزش بیماریهای پرخطر ایدز و هپاتیت قرار می گیرند و برای مددجویان متقاضی، استفاده از خدمات کلینیک به صورت داوطلبانه تشکیل پرونده محرمانه صورت میپذیرد و مواردی که نیاز به آزمایش و احیاناً درمان داشته باشند بطور کامل تحت پوشش خدمات بهداشتی و درمانی ویژه قرار میگیرند.
دکتر موحدی با اشاره به فراگیر و مستمر بودن آموزش در داخل خوابگاه ها و با توجه به پایش انجام شده در سال گذشته، وضع این کلینیک را مثبت ارزیابی کرد و همچنین تعداد مددجویان تبعه افغانستان را که اعتیاد دارند و بدلیل ورود غیر مجاز به کانون آورده میشوند معضلی مضاعف عنوان کرد.
وی افزود: براساس فرم های بیماریابی افرادی که مشکوک یا مبتلا به بیماریهای پرخطر هستند تحت مشاوره قرار می گیرند و بعد از ورود مددجو به خوابگاه، فعالیت بهداری بیشتر روی آموزش متمرکز است.