پخش زنده
امروز: -
از ابتدای امسال تا کنون بیش از 130 تن گوشت قرمز در کشتارگاه های خراسان رضوی شناسایی و از چرخه مصرف خارج شده است.
به گزارش خبرنگار خراسان رضوی، خبرگزاری صدا و سیما، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی خراسان رضوی با اعلام این مطلب گفت: در این مدت بیش از یک میلیون و 550 هزار راس دام در کشتارگاه های استان با نظارت کامل کارشناسان دامپزشکی کشتار و 50 هزار تن گوشت قرمز تولید شده است.
دکتر جعفر عطارباشی بیان کرد: کارشناسان دامپزشکی لاشه های مبتلا به بیماریهای مختلف از جمله سل، بیماریهای انگلی و لکوز را در کشتارگاه های استان خراسان رضوی شناسایی و از چرخه مصرف خارج می کنند.
وی تعداد کشتارگاه های دام فعال در استان خراسان رضوی را 38 باب عنوان و اظهار کرد: 2 کشتارگاه از این تعداد در مشهد فعالیت دارند.
او خاطرنشان کرد: گوشت خروجی تمامی کشتارگاههای استان خراسان رضوی تحت نظارت کامل بهداشتی کارشناسان دامپزشکی قرار دارد، بنابر این بابت مصرف فرآورده های خام دامی حاصل از این کشتارگاهها نگرانی وجود ندارد.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی خراسان رضوی گفت: دقت شهروندان در زمان خرید گوشت قرمز به مهر دامپزشکی و نشانه گذاری لاشه که به صورت برچسب های سفیدرنگ روی 2 دست و ران های دام با ذبح بهداشتی و شرعی نصب شده، ضروری است.