همایش خطر و بلایای طبیعی در زاهدان+ فیلم
مدیران کارگروه خطر وبلایای طبیعی دانشگاههای علوم پزشکی کشور امروز در زاهدان گرد هم آمدند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز سیستان وبلوچستان، هدف از برگزاری این همایش ، تبادل اطلاعات علمی و عملی این افراد در مواجهه با بلایای طبیعی و راه های مقابله با آن بود.
در این همایش ، رئیس دفتر خطر و بلایای طبیعی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر این که چگونگی اقدامات بهداشتی و درمانی در مواقع بحران امری ضروری است گفت: باید در این زمینه از زیرساخت های خوبی برخوردار باشیم.
دکتر اردلان ، ارزیابی ایمنی واحدهای بهداشتی کشور به صورت سالانه ، نظام مراقبت بلایا با تهیه شناسنامه برای هر کدام از بلایا با هدف ارزیابی اثرات آنها در جامعه ، ایمنی سازی واحدهای بهداشتی و آمادگی خانوارهای ایرانی در مقابل بلایا را از برنامه های راهبردی پیش روی دانشگاههای علوم پزشکی کشور بیان کرد.
وی افزود : کشور ما از کشورهای بلاخیز دنیاست که با هدف کاهش اثرات بلایا، سال گذشته آموزش های لازم در مواجهه با بحران به 750 هزار نفر ارائه شده است.
دکتر طباطبایی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز توانمندسازی و آماده کردن افراد جامعه در مقابل بلایا و اجرای نظام سلامت را از اقدامات موثر گفت وزارت بهداشت و درمان در ارتقاء سلامت جامعه بیان کرد.
این همایش ، فردا هم در زاهدان ادامه دارد.
وی گفت: سیستان وبلوچستان به عنوان استانی که همواره بابلایای پیش بینی نشده ای همراه است گفت: خشکسالی ، بازش بارندگی های رگباری در جنوب سیستان وبلوچستان و طوفان های مختلف و بیماری ها می طلبد که همواره آمادگی لازم را از نظر آموزش و امکانات داشت.
در این نشست تفاهم نامه همکاری بین دستگاه های سازمان آتش نشانی و آب و فاضلاب تا با اجرای مانورهای هماهنگ برای آمادگی خود بیفزایند.
نمایشگاهی نیز از فعالیت های علمی و عملی دانشگاه های علوم پزشکی کشور نیز به معرض نمایش در آمد.
همایش خطر و بلایای طبیعی در زاهدان