موسسه سرم سازی رازی ؛
تولید سرم های درمانی ضد مارگزیدگی و ضدعقرب زدگی 3 برابر می شود
تولید سرم های درمانی ضد مارگزیدگی و ضدعقرب زدگی درموسسه رازی 3 برابر می شود .
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ؛ رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی از احداث مجهزترین سایت تولید سرم های درمانی ضد مارگزیدگی و ضدعقرب زدگی در این موسسه تا پایان سال جاری خبر داد و گفت: بر این اساس میزان تولیدات این محصول در موسسه رازی 3 برابر خواهد شد.
دکتر حمید کهرام با اشاره به احداث ساختمان جدید تولید سرم های درمانی ضد مارگزیدگی و ضدعقرب زدگی در موسسه رازی، اظهار کرد: در حال حاضر این سرم های درمانی در ساختمان های قدیمی موسسه تولید می شود که ما را با مشکلاتی مواجه کرده است.
وی با تاکید بر اینکه سرم های درمانی تولید شده در موسسه رازی از نظر کیفی به عنوان بهترین سرم های درمانی در دنیا مطرح است ، افزود: ساختمانی برای این بخش در حال احداث است که عملیات اجرایی آن تا انتهای سال جاری به پایان می رسد، بر این اساس میزان تولیدات این محصول در موسسه رازی 3 برابر خواهد شد.
رئیس موسسه رازی با بیان اینکه سرم های ضد مار گزیدگی و ضد عقرب زدگی موسسه رازی از بهترین محصولات این موسسه محسوب می شود، خاطرنشان کرد: با افزایش تولید این محصولات ، صادرات آن نیز به کشورهای خارجی افزایش خواهد یافت.
وی با اشاره به اینکه هر ویال از سرم های ضد مار گزیدگی رازی با قیمتی بیش از 100 دلار صادر می شود، گفت: قیمت هریک از این سرم ها با بیش از 2 بشکه نفت برابری می کند.
دکتر کهرام اضافه کرد: تاکنون به سبب محدودیت در تولید با محدودیت صادرات مواجه بودیم که این امر با راه اندازی ساختمان تولید جدید رفع خواهد شد.
رئیس موسسه رازی در بخش دیگری به راه اندازی حسابداری صنعتی در این موسسه اشاره و بیان کرد: در حال حاضر حسابداری تعهدی در این موسسه در حال اجراست و حسابداری صنعتی که کار بسیار پیچیده ای است از نیمه دوم سال آینده در موسسه اجرایی می شود.
وی (EDPR) ثبت الکترونیک پچ های تولیدی واکسن ها را از دیگر اقدامات موسسه رازی در سال جاری عنوان کرد و افزود: این طرح در حال حاضر در 5 بخش موسسه اجرا می شود که میزان مواد مصرفی، تجهیزات و اقدامات انجام شده در سیستم به صورت الکترونیک مشخص خواهد شد.
تداوم همکاری و انتقال تکنولوژی میان موسسه رازی و شرکت هندی
رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی گفت: در بازدیدهایی که توسط مدیران سرم سازی ایران و هندوستان از مراکز یکدیگر در دو کشور انجام شد،نتایج خوبی حاصل شده و می توانیم در راستای انتقال این تجارب و تکنولوژی ها با یکدیگر همکاری بیشتری داشته باشیم.
به گزارش روابط عمومی موسسه رازی، دکتر حمید کهرام در جلسه مشترک مسئولان موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی با مدیران شرکت VINS از کشور هندوستان که در سالن دکتر کاوه برگزار شد ضمن خیرمقدم به میهمانان، اظهار کرد: در بازدید مجموعه رازی از این شرکت در هند نیز، نتایج خوبی حاصل شد و با توجه به اینکه چنین تجاربی در حوزه تحقیقات واکسن و سرم سازی در ایران و موسسه رازی وجود دارد، می توانیم در راستای انتقال این تجارب با یکدیگر همکاری داشته باشیم.
وی با بیان اینکه موسسه رازی بیش از 90 سال قدمت در حوزه تحقیقات و تولید انواع واکسن و سرم های درمانی دارد، افزود: از 9 واکسن انسانی اجباری که در کودکان کشور ایران مصرف می شود، 7 واکسن در موسسه رازی تولید می شود.
رئیس موسسه رازی به تولید آنتی سرم و واکسن های دامی و طیوری که در این موسسه تولید می شود ، اشاره کرد و گفت: بر اساس برنامه ریزی های انجام
شده بازدید توسط مدیران این شرکت هندی از برخی از بخش های موسسه امروز و فردا انجام خواهد شد.
وی همچنین به انعقاد تفاهمنامه با شرکت هندی دیگری اشاره کرد و افزود: در این راستا تکنولوژی واکسن mmr(سرخک، سرخجه و اوریون) موسسه رازی به آن ها انتقال داده می شود و در مقابل ؛ تکنولوژی دریافت می کنیم.
دکتر کهرام خاطرنشان کرد: امید است ضمن بازدید و آشنایی با موسسه رازی، بتوانیم در آینده ارتباطات بیشتری با یکدیگر داشته و در زمینه انتقال تکنولوژی های دو کشور فعالیت کنیم.
تولید 13 میلیون دز واکسن اِنتروتوکسمی در موسسه رازی شعبه اهواز
رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی شعبه جنوب غرب کشور(اهواز) گفت: تاکنون 13 میلیون دز واکسن اِنتروتوکسمی در این شعبه تولید شده که با تولید 2 میلیون دز تا پایان سال، در نهایت 15 میلیون دز از این واکسن در سال جاری در شعبه اهواز تولید می شود.
دکتر امیرمحمد کرد زنگنه با اشاره به فعالیت های موسسه رازی شعبه جنوب غرب کشور(اهواز) اظهار کرد: این شعبه از موسسه رازی در سال 1338 و متعاقب شیوع بیماری طاعون اسبی در منطقه جنوب غرب کشور، تحت عنوان آزمایشگاه در اهواز تاسیس شد و با همکاری موسسه رازی مرکز، پس از 2 سال واکسن ضد طاعون اسبی را تولید کرد.
وی با اشاره به اینکه در سال 1342 در زمینه جانوران سمی به ویژه عقرب فعالیت های قابل توجهی در این شعبه انجام شد، افزود: این فعالیت ها در نهایت منجر به تولید سرم ضد عقرب زدگی در موسسه رازی مرکز با همکاری شعبه اهواز شد.
رئیس موسسه رازی شعبه اهواز بیان کرد: در حال حاضر در این موسسه سم خشک عقرب، سرم ضد عقرب زدگی و واکسن اِنتروتوکسمی تولید می شود.
وی با اشاره به اینکه تولید 15 میلیون دز واکسن اِنتروتوکسمی در موسسه رازی شعبه اهواز از تعهدات این شعبه است، خاطرنشان کرد: از ابتدای سال تاکنون 13 میلیون دز از این واکسن تولید شده و 2 میلیون دز باقیمانده نیز تا پایان سال، تولید خواهد شد.
دکتر کرد زنگنه گفت: تعهد تولید 20 گرم سم خشک عقرب در سال جاری که برای مسائل تحقیقاتی در کشور مورد استفاده قرار می گیرد نیز در شعبه اهواز عملیاتی شده و تا هفته نخست اسفندماه به موسسه رازی مرکز تحویل داده می شود.
وی با اشاره به اینکه این شعبه در سال جاری متعهد به تولید 20 لیتر معادل 20 هزار ویال تولید آنتی سرم ضدعقرب زدگی نیز بود که به طور کامل انجام و به موسسه رازی مرکز تحویل داده شده است، تاکید کرد: بر این اساس بحث تولید 2 میلیون دز واکسن اِنتروتوکسمی تا پایان سال در اولویت شعبه اهواز قرار گرفته است.