رییس مرکز بهداشت کنگاور خبر داد
تجهیز بازرسین بهداشت محیط کنگاور به لوازم و تجهیزات ویژه بازرسی
تجهیز بازرسین بهداشت محیط کنگاور به لوازم و تجهیزات ویژه بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، با تجهیز بازرسین بهداشت محیط به تجهیزات سیار سنجش فاکتورهای سلامت محیط و مواد غذایی ، بازرسی و قضاوتها با دقت و سرعت بیشتری انجام خواهد شد . رئیس مرکز بهداشت کنگاور با اشاره به این که خرید این تجهیزات در راستای توانمند سازی و تقویت و ارتقاء کیفی بازرسی ها توسط کارشناسان گروه مهندسی بهداشت محیط شهرستان انجام شده، گفت :
این تجهیزات شامل دستگاه سنجش سلامت روغن ، انواع دماسنج های تماسی ، غیر تماسی و محیطی ، دستگاه PH متر ، کدورت سنج ، رطوبت سنج و دستگاه شوری سنج می باشد.
کامیار رستم آبادی افزود :
از این به بعد بازرسین بهداشت محیط قادر خواهند بود به سرعت در خصوص سلامت روغن هایی که در اغذیه فروشیها و قنادیها مصرف می شوند ، سلامت گوشت و شرایط نگهداری مواد غذایی در یخچال و سردخانه ها ، همچنین اندازه گیری میزان نور ، دما ، رطوبت و کدورت آب آشامیدنی اظهار نظر کنند .
وی گفت :
کارگاه آموزشی نحوه استفاده از این تجهیزات با حضور بازرسین بهداشت محیط برگزار شد که کارشناسان ضمن فراگیری نحوه استفاده از این تجهیزات با شرایط و فاکتورهای قابل اندازه گیری نیز آشنا شدند.
به گفته رییس مرکز بهداشت ، شرح مختصری از موارد استفاده این تجهیزات به شرح ذیل می باشد:
دستگاه تست روغن یا TPM : جهت سنجش پروکسید روغن در حال استفاده در مراکز تهیه مواد غذایی (اغذیه فروشی ها ، کارگاههای شیرینی پزی و ...)
دماسنج نفوذی : جهت بررسی میزان برودت قسمتهای داخلی مواد غذایی
دستگاه PH متر : جهت اندازه گیری میزان اسیدیته و PH مواد غذایی علی الخصوص نانوائیها ( رومال و خمیر)
شوری سنج به منظور تعیین میزان نمک محلول در مواد غذایی و آب
کدورت سنج جهت اندازهگیری مقدار کدورت برای آب آشامیدنی، استخر و...
رطوبت سنج : جهت اندازه گیری رطوبت محیط انبار های نگهداری مواد غذایی
دماسنج محیطی : جهت اندازه گیری میزان برودت سردخانه ها و یخچال ها نسبت ظرفیت و به میزان مواد غذایی موجود در آنها
دستگاه تست میکروبی از سطح ،جهت شناسایی باکتری حفظ بهداشت و کنترل آلودگی...