پخش زنده
امروز: -
معاون امور آب و فاضلاب وزارت نیرو از تدوین طرحی برای حل مشکل زیر ساخت آب سه شهرستان جم کنگان و عسلویه خبر داد.
وی با تاکید بر حق مردم جنوب استان بوشهر در دسترسی به آب آشامیدنی ادامه داد: انصاف نیست در منطقهای از کشور آب آشامیدنی نباشد و وزارت نفت و نیرو در این زمینه مسوولیت دارند.
معاون وزیر نیرو با تاکید بر تسریع در اجرای طرح آبرسانی به جم، بیان کرد: وزارت نفت همراهی بسیار خوبی با طرح دارد و با سرعت بسیار خوبی در حال اجراست که امیدواریم هر چه زودتر شاهد تکمیل آن باشیم.
فرماندار جم نیز وضعیت آب شهرستان جم را بحرانی خواند و گفت: نیاز به حمایت جدی در این زمینه داریم.
فتح الله نوروزی با بیان اینکه ۵۱ روستای جم شبکه آبرسانی دارند، افزود: بخش اعظم این روستاها با کمبود آب و فرسودگی شبکه روبه رو هستند و 24 روستا نیز به صورت سیار آبرسانی میشوند.
وی تسریع در تکمیل خط انتقال آب از سیراف به جم را از مطالبات به حق مردم این شهرستان عنوان کرد و بیان کرد: امیدواریم هر چه زودتر شاهد بهره برداری از این طرح باشیم.
فرماندار جم با تاکید بر لزوم نوسازی شبکه آب شهرستان جم ادامه داد: ۱۵ کیلومتر از شبکه آب شهرستان فرسوده است و باید همزمان با تکمیل طرح آبرسانی، بهسازی شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان بوشهر هم گفت: انتظار داریم طبق برنامه زمان بندی، قرارگاه خاتم الانبیاء تا پایان خرداد 96، خط انتقال را تکمیل کند و برای تسریع در تکمیل این طرح، مبلغ لازم برای خرید تجهیزات به پیمانکار پرداخت شده است.
مسعود نصوری با بیان اینکه طرح آبرسانی به جم در چند بخش به صورت همزمان در حال اجراست، افزود: همزمان با ساخت خط انتقال، شش مخزن پمپاژ در مسیر این خط ساخته شده است و پیمانکار برق طرح آبرسانی جم نیز، طبق برنامه باید تا پایان خرداد 96، طرح را تمام کند.
با اجرای طرح آبرسانی بندر سیراف به جم، روزانه 28 هزار مترمکعب آب دریا پس از تصفیه در سیراف به جم منتقل میشود. این میزان آب پاسخگوی نیاز شهرها و روستاهای شهرستان جم خواهد بود.
در اجرای این طرح، خط انتقالی به طول 23کیلومتر و 500 متر ایجاد میشود که تاکنون 60 درصد پیشرفت دارد.
ساخت مخازن ذخیره آب به ظرفیت 50 هزار مترمکعب از دیگر بخشهای این خط آبرسانی است.
193 میلیارد تومان اعتبار برای خط انتقال و مخازن ذخیره آب هزینه میشود که این مبلغ را وزارت نفت تامین خواهد کرد و تا کنون 79 میلیارد تومان از این میزان اختصاص یافته است.
همچنین ساخت آبشیرین کن این طرح آبرسانی، دی ماه در سیراف آغاز شد. قرار است بخش خصوصی این تاسیسات را با سرمایه گذاری 78 میلیارد تومان، 15 ماهه بسازد.