فومن
برپایی جشنواره غذاهای محلی و صنایع دستی
جشنواره غذاهای محلی و صنایع دستی با رویکرد اقتصاد مقاومتی امروز در فومن برپا شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز گیلان فرمانده بسیج حوزه خواهران فومن امروز گفت : بیش از 30 نوع غذای محلی و 2 هزار صنایع دستی در 5 غرفه این جشنواره به معرض دید عموم گذاشته شد.
فاطمه بیابانی افزود : 82 نفر در جشنواره غذاهای محلی و صنایع دستی فومن شرکت کردند.
وی گفت : به مناسبت سی و هفمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی از 38 برگزیده این جشنواره تقدیر شد.