افتتاح طرح گاز رسانی به 7 هزار روستایی گیلان با حضور وزیر دفاع
طرح گاز رسانی به 80 روستای گیلان امروز با حضور حسین دهقان وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح افتتاح شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز گیلان برای اجرای این طرح های گاز رسانی که امروز به مناسبت دهه مبارک فجر به بهره برداری رسید 310 میلیارد ریال هزینه شد. با اجرای 80 طرح گاز رسانی شاخص برخورداری روستاهای گیلان از نعمت گاز طبیعی به 94 درصد رسید.
مراسم نمادین افتتاح این طرح ها با حضور وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در روستای نشرود کل بخش سنگر شهرستان رشت برگزار شد.
حسین دهقان وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در مراسم افتتاح طرح گازرسانی به 80 روستا با بیان اینکه باید قدردان سرمایه های معنوی نظام و انقلاب باشیم گفت : علاقه مردم به نظام روز به روز بیشتر می شود که این مساله برای دشمنان ناامید کننده است.
محمد علی نجفی استاندار گیلان نیز از رشد 400 درصدی سرمایه گذاری بخش خصوصی در طرح های اقتصادی وعمرانی استان خبر داد.
سیروس شفقی فرماندار رشت نیز گفت : در دهه فجر امسال 186 طرح با هزار و 368 میلیارد تومان هزینه و سرمایه گذاری در این شهرستان افتتاح شد.
غلامعلی جعفرزاده نماینده رشت در خانه ملت هم گفت : با خدمت رسانی بیشتر به مردم دلبستگی آنان را به نظام بیشتر کنیم.