صومعه سرا
برگزاری جشنواره ای خوشمزه
جشنواره غذاهای محلی امروز صومعه سرا برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز گیلان این جشنواره یک روزه به مناسبت دهه مبارک فجر در مسجد روستای سیاه اسطلخ این شهرستان برگزار شد. 45 بانوی این روستا با پخت 25 نوع غذای محلی نظیر باقلا خورشت ، میرزا قاسمی ، سیرقلیه ، آلو مسما ، فسنجان ، کال کباب ، شیرین قورمه ، ترش تره ، ماهی شکم پر و کتلت در این جشنواره شرکت کردند.
وی اعلام کرد : 150 نفر از این جشنواره دیدن کردند.
حدود 170 غذا و چاشنی های محلی در گیلان پخت می شود.
گیلان پرتنوع ترین استان کشور از نظر پخت غذاهای محلی است.