فروش بیش از 46 هزار تن مواد پلیمری در بورس کالا
بیش از 46 هزار تن مواد پلیمری امروز در تالار فرآورده های نفتی و پتروشیمی بورس کالای ایران معامله شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ؛ 46 هزار و 462 تن انواع مواد پلیمری شرکتهای پتروشیمی اروند، امیرکبیر، ایلام، آریاساسول، بندرامام، تبریز، تخت جمشید، تندگویان، خوزستان، رجال، شازند، غدیر، لاله، مهاباد، مهر، پتروشیمیایی تخت جمشید پارس، پلی پروپیلن جم و پلیمر کرمانشاه داد و ستد شد.
در این روز 3 هزار تن لوب کات، 13 هزار تن وکیوم باتوم، 100 تن بنزن، یک هزار و 313 تن قیر نیز در تالار فرآورده های نفتی و پتروشیمی معامله شد.
علاوه براین تالار صادراتی بورس کالای ایران در این روز شاهد داد و ستد 17 هزار و 500 تن انواع قیر بود.
تالار محصولات کشاورزی بورس کالای ایران نیز در این روز معامله یک هزار تن گندم خوراکی و 600 تن روغن خام سویا را تجربه کرد. علاوه براین 155 تن ذرت دانه ای در قالب طرح قیمت تضمینی و به صورت فیزیکی و 4 هزار و 956 تن ذرت دانه ای در قالب طرح قیمت تضمینی و به صورت گواهی سپرده کالایی داد و ستد شد.
600 تن شمش هزار پوندی شرکت ایرالکو و یک هزار و 520 تن سبد میلگرد شرکت ذوب آهن اصفهان در تالار محصولات صنعتی و معدنی داد و ستد شد.
علاوه براین، 500 تن کنسانتره فسفات و یک هزار و 280 تن ضایعات فلزی و روغن کارکرده لوکوموتیو در تالار فرعی بورس کالای ایران مورد معامله قرار گرفت.
فاصله نرخ محصول در مزرعه تا مصرف کننده با بورس کالا تنظیم شود
ورود محصولات کشاورزی به بورس کالا نه تنها ضروری بلکه برای بهبود بخش کشاورزی بسیار تاثیرگذار است.
علی اکبری، عضوکمیسیون کشاورزی، آب و منابع مجلس شورای اسلامی گفت : تولیدکنندگان می توانند بطور مستقل از فرصت فروش محصولاتشان استفاده کنند.
وی گفت : بورس کالا با توجه به ظرفیت های اقتصادی که دارد، می تواند به عنوان یک فرصت اقتصادی تلقی شود؛ اما باید برای موفقیت در ارائه محصولات کشاورزی در بورس کالا در گام نخست تشکل ها فعال شوند.
نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی با بیان اینک بورس برای ارائه کالاهای کشاورزی باید شفاف باشد تا شاهد ایجاد بازار دلالی در بورس نباشیم، تصریح کرد : ورود محصولات کشاورزی به بورس کالا نه تنها ضروری است بلکه بسیار تاثیرگذار خواهد بود؛ زیرا تولیدکنندگان می توانند بطور مستقل از این فرصت ها استفاده کنند.
اکبری با بیان اینکه فاصله میان محصولات کشاورزی از مزرعه تا نرخی که محصول بدست مصرف کننده می رسد،بسیار فاحش است، تصریح کرد: با ارائه محصولات کشاورزی به بورس کالا و با توسعه تشکل ها در این راستا می توان نرخی برای محصولات کشاورزی تعیین کرد که علاوه بر تولیدکننده و مصرف کننده نیز از شرایط بازار راضی باشد.
عضوکمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس با بیان اینکه ارائه محصولات کشاورزی در بورس کالا یک فرصت اقتصادی کاربردی به شمار می آید، یادآورشد: تولیدکننده می تواند در راستای تقویت بورس کالا تشکلی هدفمند ایجاد کند.