پخش زنده
امروز: -
با هدف ارائه یافته های علمی به دانشجویان ، هستههای علمی در کشور راه اندازی شد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما رئیس صندق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور گفت: هستههای علمی را به صورت پایلوت در کشور راهاندازی کردیم و در هر استان 10 تا 15 دانشجو را به لحاظ اطلاعاتی در اختیار یک استاد قرار دادیم تا بتوانند یافتههای خود را به دانشجویان منتقل کنند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، نصرت الله ضرغام در نشست صمیمی با اعضای هیئت علمی، پژوهشگران و شرکتهای دانشبنیان اظهار داشت: راه رشد و توسعه کشور در گروی موفقیت شرکتهای دانشبنیان است که زمینه برای آنان ایجاد شده و در برنامه ششم و هفتم توسعه نیز به آنان توجه شایانی شده است.
وی با بیان اینکه باید به ظرفیتهای کشور چند بعدی نگاه کنیم، افزود: اعتقاد داریم زیرساختهای علمی را باید فراهم کنیم و اگر این مهم اتفاق افتاد رشد علمی نیز جهشی و موفقیتآمیز به پیش خواهد رفت.
رئیس صندق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور با بیان اینکه 5 میلیون دانشجو در سراسر کشور داریم، افزود: تعداد مراکز علمی ما از چین بیشتر است و نزدیک به 400 مرکز علمی ما از چین با جمعیت بیش از یک میلیاردی بیشتر است و ما باید برای این افراد اشتغال ایجاد کنیم و باید بیندشیم که آیا بدنه دولت میتواند این افراد را جذب کنند و یا با صنعت سنتی میتوانیم برای این افراد اشتغال ایجاد کنیم، به نظر میرسد باید یک طرح نو براندازیم.
ضرغام با بیان اینکه هستههای علمی را به صورت پایلوت در کشور راهاندازی کردیم، افزود: هر استان 10 تا 15 دانشجو را به لحاظ اطلاعاتی و ارتباطی در اختیار یک استاد قرار دادیم تا بتوانند یافتههای خود را به دانشجویان منتقل کنند.
وی یادآور شد: امسال 103 رساله دکترا را مورد حمایت قرار دادیم و میزان حمایت مادی تا سقف 350 میلیون ریال است و در این مسیر مناطق محروم و بانوان را به صورت ویژه دیدهایم و کارگروه میان رشتهای را راهاندازی کردیم.
رئیس صندق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور با بیان اینکه تحقیقات فرارشتهای را نیز در سال گذشته مورد حمایت قرار دادیم، یادآور شد: با کمک دیگر کشورها مانند روسیه در 8 زمینه به مسائل ابرعلم پرداختیم و اگر این طرح موفق شود مبانی علمی را تغییر میدهد.