پخش زنده
امروز: -
یک دوره کارگاه آموزشی روابط عمومی و خبر نویسی ویژه هیئت های ورزشی،ادارات تابعه و سازمان های مردم نهاد به وسیله روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان استان در کرمانشاه برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، مسئول روابط عمومی ادره کل ورزش و جوانان استان گفت: در این دوره که با تدریس دکتر فرزاد سهیلی در سالن اجتماعات این اداره کل برگزار شد بیش از 120 نفر از مسئولین روابط عمومی هیئت های ورزشی ،سازمان های مردم نهاد و ادارات تابعه حضور داشتند و به مدت 6 ساعت آموزش های لازم را فرا گرفتند.
بهمن اختیاری افزود: این اداره کل بر اساس نیازهای آموزشی حوزه روابط عمومی تا پایان سال 96 بیش از 50 ساعت کارگاه اموزشی را برگزار خواهد کرد.
وی خاطرنشان کرد: در حوزه فرهنگی و جوانان تقریبا هر هفته چندین برنامه ارزشمند در استان برگزار می شود که بدلیل کم توجهی به امر روابط عمومی و اطلاع رسانی بازتابی در جامعه ندارند.