جشنواره غذاهای سنتی ایرانی، بومی و محلی همزمان با سالروز میلاد با سعادت حضرت زینب (س) و دهه مبارک فجر در زینبیه دهدشت برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما
مرکز کهگیلویه و بویراحمد،مسئول هیات حضرت زینب (س) دهدشت با بیان اینکه این
جشنواره با هدف ترویج غذاهای سنتی برپا شدگفت: فراخوان این جشنواره از یک ماه گذشته
اعلام شد و 40 بانوی خانه دار برای شرکت در این جشنواره نام نویسی کردند. آفرین آذری نژاد افزود: با
توجه به روی آوردن خانواده ها به انواع غذاهای آماده و فست فود و شیوع انواع
بیماریها از جمله قند خون،چربی خون، بیماریهای قلبی و عروقی و بیماریهای معده جایگزین کردن غذاهای
سالم سنتی و بومی مهمترین راهکار برای پیشگیری از این بیماریها است. آذری نژاد غذاهای ایرانی از جمله فسنجون،مرغ شکم
پر، ته چین مرغ، پلو، شیرین، پلو با ماهی، و غذاهای محلی گبنه، آش کارده، آش دوغ، شله ماشکی،توله،نان کلگ و برکو را از جمله غذاهای ارائه شده در این نمایشگاه عنوان
کرد وگفت: از بین 40 شرکت کننده 6 نفر به عنوان نفرات برتر این جشنواره انتخاب که در
روز میلاد حضرت فاطمه (س) و روز زن از آنان تجلیل می شود.