خراسان جنوبی
امحای بیش از 6 تن مواد مخدر غیر دارویی در بیرجند + فیلم
6 تن و 100 کیلوگرم مواد مخدر غیر دارویی، صبح امروز در بیرجند امحا شد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، استاندار و رئیس شورای مبارزه با مواد مخدر استان گفت: این مواد که شامل انواع مواد
مخدر سنتی و صنعتی بود امروز با حضور مسئولان و مردم در جاده بند دره بیرجند امحا شد. آقای پرویزی با اشاره به کشف بیش از 27 تن انواع مواد مخدر از آغاز امسال در خراسان جنوبی افزود: 6 تن و 100 کیلوگرم از این مواد، مصرف دارویی نداشت که امحا شد.
وی امحای مواد مخدر را هشداری به قاچاقچیان مواد مخدر، و همچنین خانواده ها دانست و افزود: انجام اینگونه اقدامات نشان از عزم راسخ دولت در مبارزه با مواد مخدر و آثار سوء آن در جامعه است.
دادستان بیرجند هم در مراسم امحای این مواد، از قوه مقننه خواست قوانین مبارزه با مواد مخدر اصلاح شود تا با افزایش بازدارندگی قوانین، وقوع جرائم مواد مخدر هر چه بیشتر کاهش یابد.
آقای مقدس با اشاره به اینکه 80 درصد زندانیان استان را مجرمان مربوط به مواد مخدر تشکیل می دهند افزود: بیشتر این افراد غیر بومی خراسان جنوبی اند که این خود آسیب های فراوانی را برای استان ما دارد.
سرهنگ کاهنی، رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبی هم گفت: از آغاز امسال 60 نقطه در استان از لوث مواد مخدر و قاچاقچیان و توزیع کنندگان آن پاکسازی شده است که این تلاش شبانه روزی ادامه دارد.