پخش زنده
امروز: -
پیش بینی می شود تا پایان امسال 27 هزار تُن گوشت قرمز در کُردستـــــان تولید شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کُردستـــــان، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کُردستــــــان، گفت: این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 3 درصد افزایش نشان می دهد.
خالد جعفری با اشاره
به اینکه از این میزان تولید، 18 هزار تُن در داخل استان مصرف می شود، گفت: باقیمانده
گوشت تولیدی، به صورت دام زنده از استان خارج و به استانهای قم، تهران، اراک و استان
مرکزی صادر می شود.
وی همچنین گفت:
امسال تاکنون 25 هزار رأس دام سبک به مقصد کشورهای حوزه خلیج فارس و 3 هزار رأس
دام سنگین به مقصد کشور عراق صادر شده است.
معاون بهبود تولیدات
دامی سازمان جهاد کشاورزی کُردستـــــان، رتبه تولید گوشت قرمز کُردستـــــان را رتبه
سیزدهم اعلام کرد و گفت: سرانه مصرف گوشت قرمز در کُردستـــــان 11 و نیم کیلو
برآورد شده است.
در کُردستـــــان 3 میلیون
واحد دامی سبک و سنگین وجود دارد.