کمک به زوجهای نابارور در هشت استان محروم کشور+ فیلم
مدیرکل دفتر سلامت جمعیت ، خانواده و مدارس وزارت بهداشت گفت : طرح کمک به زوج های نابارور در هشت استان محروم کشور برای افزایش میزان باروری در حال اجراست.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس؛ محمد اسماعیل مطلق امروز در همایش تبیین سیاستهای کلی جمعیت مبتنی بر سلامت مادر و کودک در بندرعباس افزود : این طرح با مشارکت بنیاد برکت و ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) و وزارت بهداشت در این استانها در حال اجراست. وی گفت : حدود سه میلیون زوج نابارور در کشور وجود دارد که 44 هزار نفر آنها در مناطق محروم هستند. مدیرکل دفتر سلامت جمعیت ، خانواده و مدارس وزارت بهداشت گفت : مشاوره و کمک هزینه درمان نازایی از جمله اقداماتی است که برای این زوج ها انجام می شود. مطلق افزود : راه اندازی مراکز درمان نازایی در دانشگاههای علوم پزشکی کشور از دیگر برنامه هایی است که برای ارتقای نرخ باروری در کشور اجرا شده است. وی گفت : اکنون 90 درصد هزینه های ناباروری زیرپوشش بیمه قرار گرفته و در تلاش هستیم تا این داروها به صورت رایگان در اختیار آنان قرار بگیرد. مدیرکل دفتر سلامت جمعیت ، خانواده و مدارس وزارت بهداشت گفت : بر اساس اعلام جمعیت شناسان میزان باروری کلی یک و نه دهم است که باید به دو و یک دهم برسد. مطلق افزود : اگر میزان باروری کلی کمتر از دو و یک دهم باشد وضعیت سلامت کشور در آینده مناسب نیست. وی گفت : تک فرزندی ، افزایش سن ازدواج ، افزایش فاصله ازدواج تا فرزند اول و افزایش فاصله اول تا دوم از مهمترین عوامل کاهش میزان باروری کلی در کشور است. مدیرکل دفتر سلامت جمعیت ، خانواده و مدارس وزارت بهداشت گفت : بر اساس آمارها میانگین فاصله ازدواج تا فرند اول سه سال و فرزند اول تا دوم 5 سال اعلام شده است. مطلق افزود : سن ازدواج از سال 45 تا 90 در کشور 4 تا 6 سال افزایش یافته است. وی گفت : در شهر تهران سن ازدواج در این سالها به 10 سال افزایش پیدا کرده است. مدیرکل دفتر سلامت جمعیت ، خانواده و مدارس وزارت بهداشت گفت : اگر میانگین سن ازدواج تا دو سال کاهش یابد نرخ باروری افزایش می یابد. مطلق افزود : بهترین سن برای ازدواج و بارداری 18 تا 35 سال است و بعد از آن باروری باید با مراقبت باشد. وی گفت : 13 میلیون دختر و پسر در آستانه ازدواج داریم که اگر به درستی برنامه ریزی شود فرزندآوری افزایش می یابد. مدیرکل دفتر سلامت جمعیت ، خانواده و مدارس وزارت بهداشت گفت : میزان باروری کلی در هرمزگان دو و یک دهم است که این میزان در شهر بندرعباس پایین تر است. مطلق افزود : از ابتدای سال تا کنون شمار مرگ و میر مادران باردار به 17 نفر در هرمزگان رسیده است. وی گفت : پارسال 14 مادر باردار در هرمزگان فوت کردندکه باید تلاش شود این میزان کاهش یابد. معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان در این همایش گفت : بر اساس تحلیل وضعیت در سال 94 ،21 و 4 دهم درصد مادران فوت شده در استان بالای 35 سال هستند. غلامعلی جاودان افزود : 21 و 4 دهم درصد هم بارداری بیش از 5 بار داشته اند و 35 درصد آنها ساکن روستاها هستند. حجت الاسلام تقوی مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاههای استان در این همایش بر فرهنگ سازی بیشتر رسانه ها برای ازدواج و فرزندآوری تاکید کرد و گفت : این نهاد با مشارکت مرکز بهداشت آماده مشاوره به جوانان در آستانه ازدواج هستند.
منصور اخلاقی پور مدیرکل امور اجتماعی استانداری هرمزگان با اشاره بر اینکه سلامت اجتماعی زوجها یکی از عوامل مهم سلامت کودک به حساب می آید گفت : امید به آینده ، حفظ جمعیت موجود و مراقبت از جمعیت از دیگر عوامل ارتقای نرخ جمعیت است.
بنام خدا
اگر ما زمین های کشاورزی( حدود ۵۰ میلیون هکتار ) ، کوه ، دره ، کویر و ....... را کنار بگذاریم ، خیلی خیلی سریع و راحت می توان به هر ایرانی ۵۰۰۰ متر مربع ، زمین رایگان داد...
اگر ما زمین های کشاورزی( حدود ۵۰ میلیون هکتار ) ، کوه ، دره ، کویر و ....... را کنار بگذاریم ، خیلی خیلی سریع و راحت می توان به هر ایرانی ۵۰۰۰ متر مربع ، زمین رایگان داد...