گسترش صنایع دستی برای حفظ هویت، زیبایی شناسی و اقتصاد مقاومتی
معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی گفت: صنایع دستی برای حفظ هویت و زیبایی شناسی، کاهش بیکاری، افزایش ارز آوری، محرومیت زدایی و عدالت اجتماعی میتواند مؤثر باشد.
![](/files/fa/news/1395/11/13/712207_936.jpg)
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، بهمن نامور مطلق در آئین تجلیل از برگزیدگان جشنواره صنایع دستی و هنرهای سنتی فجر افزود: جشنواره فجر یادآور مبانی متعهد است، هنری که بر پایه ظلم ستیزی استوار می شود.
وی با تأکید بر اینکه سرشت هنر با سرشت انقلاب همخوانی دارد گفت: بی دلیل نیست که هنرمندان، به ویژه هنرمندان ایرانی در صف نخستین مبارزه با استکبار و نماینده امروزی آن یعنی ترامپ قرار می گیرند.
نامور مطلق افزود: توجه به فعالیت های اقتصادی، فرهنگی و هنری در فجر بی نظیر است و همین توجه موجب شکل گیری موقعیت های مناسبی برای هنر کشور شده است.
وی با اشاره به اینکه در دهه ای که توجه خاصی به هنرها می شود جای هنرهای اصیل این مرز و بوم خالی بود گفت: اما از امسال هنرهای سنتی نیز جشنواره های مخصوص به خود را دارد.
نامور مطلق با بیان اینکه روند این حوزه برخلاف گذشته رشد صعودی پیدا کرده است افزود: تعداد کارگاه ها و بازارچه ها بیشتر شده و فروش داخلی و صادرات افزایش پیدا کرده است.
وی با ابراز ناخرسندی از اینکه متأسفانه همچنان استعدادهای هنرهای سنتی و صنایع دستی کشورمان کم شناخته شده است گفت: از صنایع دستی میتوان نه تنها برای برای حفظ هویت و زیبایی شناسی کشور بهره برد بلکه این حوزه می تواند در تحقق کاهش بیکاری، افزایش ارز آوری، محرومیت زدایی و عدالت اجتماعی بسیار مؤثر باشد.
نامور مطلق در پایان افزود: شکل گیری رویدادهای گوناگون در رویداد ناب فجر رخ می دهد و اصلیترین فلسفه وجودی جشنواره های فجر به نمایش گذاشتن استقلال، به ویژه استقلال فرهنگی و هنری است.