افزایش بیماری قلبی ارمغان مصرف زیاد نمک طعام
کارشناس بهداشت مواد غذایی گفت: افزایش بیماری قلبی ارمغان مصرف بی رویه نمک طعام است .
حسین عبدالعزیزی در گفتگو با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما با تأکید براینکه مصرف روزانه بیش از 5 گرم نمک طعام باعث افزایش فشار خون و بیماری قلبی میشود افزود: مردم خطرات استفاده بی رویه از نمک طعام را جدی بگیرند.
وی با اشاره به اینکه میزان مصرف نمک طعام مردم بین 6 تا 18 گرم است گفت: بنا بر توصیه سازمان بهداشت جهانی این میزان باید به 2 تا 3 گرم در روز کاهش یابد.
حسین عبدالعزیزی افزود: کارشناسان معتقدند که مصرف بی رویه نمک مهمترین عامل میگرن (سردرد عصبی) است ضمن اینکه نمک همچنین باعث جمع شدن آب در بدن، از دست دادن پتاسیم و تورم پا می شود که باید توجه داشت پتاسیم برای جذب و استفاده پروتئین در بدن ضروری است.
وی با تأکید برکاهش مصرف نمک برای حفظ سلامتی مردم گفت: برای کاهش مصرف نمک باید مصرف منوسدیم گلوتامات، جوش شیرین، پودر پخت و پز، فست فودها از جمله ژامبون، سوسیس، غذاهای کنسرو شده و یخ زده را کم کرد و به مصرف سبزیجات و میوه های تازه افزود.