به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ حشمت اله عسگری با تاکید بر ضرورت بسته بندی محصولات و فرآورده های کشاورزی و دامی این
استان افزود: با این اقدام علاوه بر ارزش افزوده بیشتر می توان عواید و درآمد بیشتری نصیب کشاورزان و دامداران کرده و فرصت های جدید شغلی هم ایجاد کرد.
وی با انتقاد از وضعیت کنونی عرضه محصولات لبنی، پروتینی، صیفی جات، عسل و روغن حیوانی تولید این استان در بازاریادآور شد: با بسته بندی شکیل و عرضه این محصولات در بسته های متنوع کوچک و بزرگ می توان بر ارزش آنها افزود.
عسگری با بیان اینکه در استان ایلام محصولات متنوع و با کیفیت زیادی وجود دارد اما شیوه و نحوه عرضه آنها مطلوب نیست افزود: می توان با بسته بندی مناسب و برند سازی در شهرستان ها، محصولات تولیدی خود را به همه ایران معرفی کرد.
وی خواستار اطلاع رسانی به منظور اعلام حمایت از افراد علاقمند به صنایع تولیدی در بخش تولید و بسته بندی محصولاتی همچون عسل، گوشت قرمز، تخم مرغ، روغن حیوانی در استان ایلام شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار همچنین خواستار ایجاد یک بازارچه در سطح شهر برای عرضه محصولات ارگانیک شد و گفت: سالانه فرآورده های دامی زیادی در استان تولید می شود اما به صورت فله ای و با بسته بندی نامناسب عرضه می شود که این امر به محصولات تولیدی ضربه می زند.
استان ایلام از نظر تولید گوشت مرغ، گوشت قرمز، روغن حیوانی و فرآورده های لبنی در ردیف استان های اول تا هشتم کشور است.
در این استان سالانه حدود 50 هزار تن تولید گوشت مرغ تولید می شود که بیش از سه برابر میزان مصرف مردم استان است و مازاد آن به استان های همجوار صادر می شود.