پخش زنده
امروز: -
احداث نخستین آشپزخانه مرکزی آستان قدس رضوی در زائرشهر رضوی آغاز شد.
به گزارش
خبرنگارخراسان رضوی خبرگزاری
صدا و سیما، قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی در این
مراسم با اشاره به مشکلات طبخ غذای متبرک در مجاورت حرم مطهر رضوی، گفت: با توجه
به افزایش آمار توزیع غذای متبرک و پخش بوی غذا هنگام طبخ در حرم مطهر، به این جمع بندی
رسیدیم که نیاز است آشپزخانه ای مرکزی در خارج از حرم مطهر احداث شود.
سید مرتضی بختیاری با بیان اینکه امیدواریم در خرداد ماه سال
96، فاز اول این طرح بهره برداری شود، افزود: این آشپزخانه در فاز اول ظرفیت طبخ 25 هزار
پرس غذا را دارد که در میهمانسرای حضرت توزیع خواهد شد و با تکمیل فاز دوم، این
ظرفیت به 50 هزار پرس غذا در هر وعده خواهد رسید.
معاون عمران موقوفات آستان قدس رضوی نیز با بیان اینکه این
آشپزخانه در سه سالن، شامل دو سالن پخت و یک سالن پشتیبانی طراحی شده است گفت: هر
کدام از سالن های پخت، 2 هزار و 500 متر زیربنا دارند و ظرفیت طبخی معادل 25 هزار پرس غذا
در هر وعده را دارند .
خلیل اکبری زیربنای این آشپزخانه را 8 هزار و 300 متر مربع عنوان کرد
و افزود: سالن پشتیبانی حدود یک هزار و 300 متر مربع فضا دارد، ضمن اینکه در هر سالن طبخ، 450 متر
فضا به صورت نیم طبقه طراحی شده است.
او ادامه داد: مساحت کل زمین این آشپزخانه 21 هزار متر مربع
و سطح اشغال آن نیز 6 هزار 200 متر مربع بوده که به این ترتیب کمتر از 30 درصد از
مساحت کل زمین را زیربنا اشغال میکند.