به چالش کشیدن سلامتی با مصرف مواد خوراکی حاوی اسید چرب
رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو اعلام کرد: سرطان زا بودن یکی از برندهای کرم شکلات فندقی تکذیب می شود.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما؛ نسترن محمدی افزود: پروانه های این محصول از ابتدای سال 1390 در اداره کل نظارت بر مواد غذایی، پس از بررسی مدارک و مستندات مربوطه صادر و مجددا در سال 94 تمدید شد.
وی با تاکید بر اینکه در زمان ورود فرآورده های غذایی، فاکتور های ایمنی و کیفیت از نظر ویژگی های شیمیایی و میکروبی مطابق با مقررات ملی و بهداشتی مربوطه مورد ارزیابی و آزمایش قرار می گیرد گفت: کرم کاکائو فندقی مذکور به ترتیب از 20، 47،13 و 7 درصد روغن، شکر، فندق، کاکائو و حدود 9درصد پودر شیر خشک و آب پنیر تشکیل شده است.
محمدی در تشریح بیشتر مواد تشکیل دهنده این محصول گفت: 100 گرم محصول مذکور دارای 11 گرم اسید چرب اشباع و یک درصد گرم اسید چرب ترانس است که مصرف فراورده های این چنینی از منظر دریافت بالای اسید چرب اشباع و ترانس از مواد خوراکی ممکن است سلامتی را با چالش مواجه کند، اما اینکه موجبات سرطان زایی شود بحثی است که مبنای قانونی ندارد.
این مقام مسئول در اداره کل نظارت بر فراورده های غذایی در هشداری تغذیه ای افزود: هرچه میزان دریافت چربی های اشباع شده کم باشد سلامتی قلب بیشتر است و تناسب اندام بهتر حفظ خواهد شد.
رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو در پایان گفت: در موقع تهیه محصول به طرح برچسب اصالت و شماره پروانه بهداشتی ورود توجه و از خرید محصولات فاقد مجوزهای لازم از وزارت بهداشت خودداری شود.