در آستانه بهار سینما؛
وقتی نبود پول و محتوا آفت هنر هفتم میشود
سینماگران در آستانه سی و پنجمین بهار سینما از دغدغه هایشان برای این هنر و صنعت گفتند.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما؛ سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر سه روز دیگر به صورت رسمی کار خود را آغاز می کند؛ جشنواره ای که مهم ترین رویداد سینمایی کشور به حساب می آید و چهره ای از سینمای سال آینده کشور را به مخاطبان ارائه می دهد.
هر آغازی با ترس ها و امیدهایی همراه است و سینماگران هم در آستانه سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر برای سال جدید سینما آرزو ها و دغدغه هایی دارند.
مجید مظفری بازیگر سینما در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در این باره گفت: با توجه به نام هایی که در لیست فیلم های سودای سیمرغ و چشم انداز سینمای ایران است فکر می کنم سال خوبی را برای سینمایمان در پیش داشته باشیم.
وی افزود: در این دوره تنوع ژانرها و نگاه ها زیاد است و همین امر سبب می شود جمعیت زیادی از مردم به سینماها بیایند؛ امیدوارم امسال یکی از بهترین سال های سینما باشد و هنر هفتم به روزهای اوجش از نظر تعداد مخاطب در دهه های 60 و 70 باز گردد.
سعید راد دیگر بازیگر با سابقه سینما در مصاحبه اختصاصی با ما گفت: مهم ترین مشکل این روزهای سینما نبود بودجه و ارزانی کار است؛ سینما هنر صنعت ارزانی نیست و وقتی در آن به دلیل نبود بودجه و تخصص کافی با دوربین های کوچک فیلم ساخته می شود معادلات کیفیت در آن به هم می ریزد و از لحاظ ساختار و محتوا به نقطه مطلوب نخواهیم رسید.
همچنین محمود کلاری کارگردان و مدیر فیلمبرداری سینما به خبرنگار ما گفت: خوشبختانه در سال های اخیر ورود جوانان خلاق و مستعد به سینما و نمایش آثارشان کمک زیادی به سینمای کشورمان کرده است؛ باید خوشحال باشیم که ظرفیت سینمای ما تا این اندازه بالا است و هر سال افراد جدید با نگاه های جدید می آیند و هنر خود را به نمایش می گذارند؛ خوشحالم که در سال های گذشته از نظر فنی رشد خوبی داشته ایم.
وی ادامه داد: البته سینما مثل هر عرصه دیگر مشکلاتی هم دارد و به نظر من کمبود سالن نمایش در شهرهای بزرگ و کوچک کشورمان یکی از مهم ترین مشکلات سینمای ماست که باید با تلاش بیشتر مسئولان حل شود.
محمد علی کشاورز بازیگر با سابقه سینما هم در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: به نظرم وضعیت سینما خوب است و جوانان حاضر در آن برای بهتر شدنش تلاش خود را می کنند و این تلاش قابل تقدیر است.
وی ادامه داد: البته کارگردانان جوان باید این را بدانند که برای این جشنواره خارجی و آن جشنواره خارجی فیلم نسازند و تنها برای کشور و ملت خودشان فیلم بسازند.
سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر در برگیرنده اتفاقات خوب زیادی از جمله معرفی چهره ها و فرم های جدیدی در سینما بود، البته موج اتفاقات غم انگیز و کمبود دریچه هایی از امید در فیلم ها از ویژگی های منفی برخی از فیلم های حاضر در سیمرغ سی و چهارم به حساب می آید.
حالا باید منتظر بمانیم و ببینیم سیمرغ سی و پنجم چه اتفاقات یا دستاوردهایی را برای سینمای کشورمان به یادگار خواهد گذاشت.
گزارش از: سحر قناعتی