احتمال بالای سرطانزا بودن کرم شکلاتی فندقی با برند Nutella
اداره ایمنی مواد غذایی اروپا (EFSA) اعلام کرد، شکلات فندقی با برند تجاری نوتلا ( Nutella) که توسط شرکت ایتالیایی فِرِرو تولید میشود، ممکن است سرطان زا باشد و مصرف آن خطرناک است.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، اداره ایمنی مواد غذایی اروپا (EFSA) اعلام کرد، نوتلا (Nutella) برندی تجاری از شکلات فندقی به
علت داشتن روغن پالم، یکی از مواد تشکیل دهنده کلیدی در این نوع شکلات در دمای بالا میتواند سرطان زا باشد.
روغن پالم، در دمای بالا و یا در حدود200 درجه سانتیگراد، سرطان زا میشود.
همچنین شرکت ایتالیایی شیرینی پزی فررو ایتالیا، در فراخوان ها برای تحریم روغن پالم، عنصر کلیدی نوتلا، یک پویش تبلیغاتی راه اندازی کرد تا مردم را درباره ایمنی از محصولات خود مطمئن کند.
روغن پالم ارزان ترین روغن نباتی است که هر تن آن 800 دلار ارزش دارد.
کمیسیون اروپا در سال 2014 با یک مطالعه دقیق، اعلام کرده است، روغن پالم به صورت بالقوه سرطانزاست. به غیر از روغن پالم، نوتلا شامل شکر، فندق (13 درصد)، کاکائو با چربی کم (7 و 4 دهم درصد)، پودر خامه خشک (6 و 6 دهم درصد)، پودر آب پنیر یا شیر، و لسیتین (سویا) و وانیل به عنوان امولسیفایر، است؛ هر 100 گرم از کرم شکلاتی نوتلا دارای 546 کیلو کالری انرژی است.