خشونت در دو منطقه انگلیسی زبان کامرون
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از خبرگزاری فرانسه، منابع آگاه روز پنجشنبه اعلام کردند خشونت در دو منطقه انگلیسی زبان کامرون شدت گرفته و در این مناطق اینترنت قطع شده است.
شرکت اورانژ کامرون، یکی از چهار اوپراتور تلفن همراه در کامرون در پیامکی به مشترکان خود در دو منطقه انگلیسی زبان اعلام کرده است «مشترک گرامی به دلایلی خارج از اراده و خواست ما، خدمات اینترنت قابل دسترس نیست».
اینترنت در حالی قطع شده است که دولت مبارزه ای را علیه انتشار اطلاعات غلط در شبکه های اجتماعی آغاز کرده و به کاربران اینترنت یادآور شده است عاملان انتشار اطلاعات غلط به مجازات زندان محکوم خواهند شد.
به گفته شاهدان مختلفی که از یائونده با خبرگزاری فرانسه تماس گرفتند، مانشو ، یکی از رهبران اعتراضات در باماندا بازداشت شده است.
سی ار تی وی ( Crtv) رادیو دولتی کامرون نیز بازداشت مانشو را تایید کرد. به گفته این شبکه تلویزیونی پلیس خیلی سریع از بسیج جوانان باماندا ممانعت به عمل آورده است.
به گفته جنبش احیای استقلال جنوب کامرون، بعد از ممنوع شدن فعالیت های دو سازمان انگلیسی زبان در روز سه شنبه، دست کم چهار نفر از رهبران معترضان انگلیسی زبان بازداشت شده اند.