فائو: اتیوپی برای مقابله با خشکسالی به کمکهای فوری نیاز دارد
به گزارش
سرویس بین الملل خبرگزاری
صدا و سیما به نقل از خبرگزاری شین هوا از نیویورک، سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) با انتشار بیانیه ای کمکهای فوری جامعه بین المللی را به منظور بهبود وضعیت غذایی مردم اتیوپی خواستار شد.
فائو روز چهارشنبه در بیانیه خود ضمن هشدار درباره وخامت روز افزون شرایط غذایی در اتیوپی تاکید کرد برای حمایت از کشاورزان این کشور بیست میلیون دلار کمک فوری نیاز است.
طبق بیانیه فائو بخش کشاورزی اتیوپی در حال حاضر با بدترین شرایط خود در چند دهه اخیر روبرو است و خشکسالی شدیدی بخشهای گسترده ای از مناطق جنوبی این کشور را تحت تاثیر قرار داده است.
تداوم این اوضاع می تواند پیشرفتهایی را که دولت اتیوپی با کمک سازمانهای بشردوستانه در برقراری امنیت غذایی در سطح ملی حاصل کرده است، به خطر اندازد مگر این که جامعه جهانی برای حمایت از خانواده های آسیب پذیر و به ویژه کشاورزان اتیوپی اقدامی فوری انجام دهد.
سال گذشته بیش از یک میلیون و سیصد هزار کشاورز و دامدار در اتیوپی که به شدت تحت تاثیر خشکسالی ناشی از النینو قرار گرفته بودند، از کمکهای فائو برخوردار شدند.
این آژانس بشردوستانه بین المللی قصد دارد در سال دو هزار و هفده حمایتهای خود را از قشرهای بسیار آسیب پذیر در این کشور افزایش دهد. طبق پیش بینی ها، انتظار می رود پیامدهای ناشی از خشکشالی جدید در اتیوپی در ماههای ابتدایی سال دو هزار و هفده با مهاجرتهای غیرمعمول حیوانات و افزایش میزان تلفات دامها خود را نمایان سازد.
کشاورزی و دامداری در اتیوپی عمدتا به بارانهای فصلی وابسته است این در حالی است که نزدیک به هشتاد درصد از مردم اتیوپی زندگی خود را به طور مستقیم از راه کشاورزی و دامداری می گذرانند.
سازمان ملل متحد اوایل این ماه با انتشار گزارشی از تشدید ناامنی غذایی میلیونها نفر از ساکنان کشورهای شمال و شرق آفریقا به علت خشکسالی طولانی ابراز نگرانی کرد. طبق اعلام نهادهای امدادرسان سازمان ملل متحد، حدود بیست میلیون نفر از ساکنان کشورهای این منطقه آفریقا به کمکهای غذایی فوری نیاز دارند و انتظار نمی رود که امنیت غذایی این کشورها در ماههای آینده بهبود پیدا کند.
اداره هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد در گزارشی هشدار دهنده اعلام کرده است طبق پیش بینی های صورت گرفته، امنیت غذایی کشورهای منطقه از ژوئیه آینده دوباره به وخامت خواهد گذاشت و ساکنان منطقه شرایط غذایی بدی را تجربه خواهند کرد.