سید حسن خمینی:
اندیشه ها و ابعاد مختلف شخصیت حضرت امام باید در کتاب های درسی قرار گیرد
تولیت آستان مقدس حضرت امام خمینی (ره) گفت: اندیشه حضرت امام باید در کتاب های درسی مورد توجه قرار گیرد و همه ابعاد شخصیتی و اندیشه های ایشان باید در کتاب های درسی مد نظر باشد.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما؛ حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی در همایش بزم اندیشه که با حضور وزیر و مسئولان
آموزش و پرورش برگزار شد با اشاره به طرح شخصیت امام در کتابهای درسی گفت: چهار سؤال در این زمینه مطرح است که باید به آنها جواب داده شود.
وی با طرح سؤال چرایی طرح و تبیین شخصیت حضرت امام (ره) در کتابهای درسی گفت: سخن از امام تنها ادای یک دین نیست و بالاتر از اینهاست و حضرت امام نقطه تلاقی سه آرمان استقلال، آزادی و دین داری هستند.
تولیت آستان مقدس حضرت امام خمینی (ره) افزود: تبیین شخصیت حضرت امام برای ما و از جمله دانش آموزان ما به دلیل منافع خوب و نهفته برای آیندگان است.
حجت الاسلام و المسلمین سید حسین خمینی خاطرنشان کرد: مردم در قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی سخن و حرف امام را درد و درمان خود می دانستند و وی را به عنوان حلال مشکلات جامعه درک کرده بودند .
وی گفت: اگر بخواهیم شخصیت امام زنده بماند باید مکتب و آرمان امام در جامعه ما نقش پررنگ تری داشته باشد و اگر ما شخصیتی از امام را معرفی کنیم که دردی از مشکلات جامعه را دوا نمی کند در حقیقت به بیراهه رفته ایم.
یادگار امام تصریح کرد: باید امام را مشکل گشا و آرمان و مکتب ایشان را الگوی آینده سازان جامعه قرار دهیم و آموزش و پرورش در این زمینه از توانمندی های زیادی برخوردار است.
حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی افزود: سازمان دانش آموزی در این زمینه می تواند فراتر از کتاب های درسی عمل کند و شخصیت واقعی ایشان را به طور عملی به دانش آموزان بیاموزد.
وی تأکید کرد: افرادی دائم داعیه دار تفکر و ایده امام هستند اما با آثار و آرمان ایشان کمتر آشنا هستند و ما اگر نتوانیم اندیشه های امام راحل را درک کنیم به شخصیت واقعی وی نیز پی نخواهیم برد.
تولیت آستان مقدس حضرت امام خمینی (ره) تأکید کرد: امام راحل هم دارای یک مکتب سیاسی بود و هم مجری آن مکتب بود و این ویژگی شخصیت وی را از سایر شخصیت های جهانی متمایز کرد.
حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی با اشاره به اینکه نظرات امام درباره حضور زنان در جامعه و یا حضور اقشار مختلف مردم در مواقع حساس انقلاب منحصر به زمان و مکان خاصی نیست گفت: آثار و اندیشه های آن حضرت را باید در همه اعصار و دوران اجرایی کرد.
یادگار امام افزود: ما نیازمند امام شناسانی هستیم که شخصیت واقعی ایشان را از ریشه و بنیان بررسی و آن را در جامعه نشر دهند.
وی یادآور شد: اگر ما به امام نگاه کاریکاتوری بکنیم شخصیت واقعی ایشان را تحریف کرده ایم و ابعاد واقعی شخصیت ایشان را به نفع خود تفسیر خواهیم کرد.
حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی تأکید کرد: در صورت ایجاد این نگاه ما با دورانی مواجه می شویم که شخصیتی از امام ایجاد می شود که ظاهری واقعی از او اما باطنی غیرشخصیت واقعی او دارد.
یادگار امام با اشاره به اندیشه ضد استعماری امام گفت: باید در کنار این اندیشه نگاه ضد استکباری ایشان را نیز مورد توجه قرار دهیم و در جامعه نیز در کنار انکار اشرافی گری به مبارزه با تظاهر نیز توجه کنیم.
حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی در پایان گفت: در جامعه باید امنیت در کنار عدالت باشد و حضور این دو در کنار هم می تواند به رشد و تعالی جامعه منجر شود.