یادداشت/
ساز ناکوک جشنواره موسیقی فجر
سی و دومین جشنواره موسیقی فجر به ششمین روز از برگزاری رسیده اما هنوز هم نتوانسته دل مخاطبان را بدست آورد و نبود هماهنگی های اجرایی همچنان ادامه دارد.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، ساز جشنواره موسیقی فجر امسال آن گونه که باید و شاید کوک نبود و از ابهامات داوری تا
مشارکت نداشتن گروه های متنوع و سرشناس موسیقی، همگی دست به دست هم دادند و رضایت مخاطبان را کاستند.
در جشنواره امسال تعداد گروه های شرکت کننده بسیار اندک و حضور موسیقی محلی هر چند بهتر از پارسال است اما هنوز هم کمرنگ است. در موسیقی مورد علاقه نسل جوان یعنی پاپ هم تعداد انگشت شماری از اهالی این حوزه حضور دارند و برای پر کردن جدول برنامه، اجرای برخی خواننده ها چندین بار در روزهای مختلف تکرار می شود.
وقتی صحبت از جشنواره می شود انتظار این است که هر گروهی یک بار فرصت ارائه کار خود را داشته باشد.
جایگاه خبرنگاران به رغم وعدههای قبلی تنها در تالار وحدت برقرار است و در سایر سالن ها برپا نشده است، به همین علت خبرنگاران و عکاسان برای مخابره اخبار با مشکلات زیادی مواجه هستند. صندلی ها در سالن هایی نظیر میلاد به فروش عمومی رسیده و جای کارشناسان، منتقدین و اهالی فن حوزه موسیقی در سالن ها خالی است.
امسال اعضای هیئت داوری هم کمتر از پارسال است و معرفی نکردن شفاف اسامی داوران هم صدای منتقدان را بلند کرده است.
حمیدرضا نوربخش رئیس سی و دومین جشنواره موسیقی فجر می گوید: آییننامه داوری را امسال بازنگری کردیم و با کاهش تعداد داوران سعی کردیم داوری تخصصیتر شود.
دیشب سری به سالن میلاد زدیم و گفتگویی داشتیم با تعدادی از علاقه مندانی که برای تماشای اجراها آمده بودند.
نخستین گلایه آنها از بازرسی های بدنی و کنترل های متعدد برای ورود به سالن اجرا بود و بعد هم از حضور نداشتن گروه های موسیقی مختلف در جشنواره گفتند.
حالا فقط دو روز تا پایان سی و دومین جشنواره موسیقی فجر مانده است و باید دید در روزهای آینده این جشنواره می تواند سمفونی رضایت را برای کارنامه خود به ثبت رساند یا خیر.