نایب رئیس فدراسیون وزنه برداری:
الباقی بودجه 95 را در اختیارمان قرار دهید
نایب رئیس فدراسیون وزنه برداری گفت: از وزارت ورزش درخواست می کنم مابقی بودجه سالیانه را در اختیار فدراسیون قرار دهد.
دکتر داوود باقری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما افزود: برنامه های فدراسیون طبق روال در حال اجرا شدن است و کمیته ها با دقت و پشتکار برنامه های مورد نظر را اجرایی می کنند. کمیته مربیان از جمله کمیته هایی است که فعالیت بسیار خوبی داشته و توانسته است با همکاری مربیان توانمند از سراسر کشور آئین نامه بسیار خوب و جامعی تدوین کند.
وی گفت: بعد از انتخاب بیرانوند به عنوان رئیس کمیته مربیان شاهد برنامه ریزی های بسیار خوب و دقیقی درباره بازآموزی دانش مربیان هستیم که زمینه پیشرفت مربیان سراسر کشور را بهتر از قبل فراهم خواهد کرد. این کمیته همکاری بسیار خوبی با کمیته پزشکی فدراسیون دارد و تلاش می کند تا با ارائه آخرین اطلاعات و برگزاری دوره های بین المللی زمینه ارتقا وزنه برداری را بصورت کاملا علمی فراهم کند.
دکتر باقری افزود: رویکرد فدراسیون وزنه برداری در قبال همه کمیته ها علمی است. در تلاش هستیم تا کمیته ها با استفاده از تجارب های گذشته در برنامه ریزی های آینده علمی تر و تخصصی تر پیش روند. هم اکنون روی عملکرد کمیته مسابقات، داوری تمرکز کرده ایم. این کمیته ها باید منظم تر از قبل و با استفاده از فناوری های روز برنامه های خود را اجرایی کند.
وی گفت: کمیته فرهنگی فدراسیون هم باید فعال تر از گذشته عمل کند. تبیین بیشتر اخلاق مداری، فرهنگ سازی روحیه پهلوانی و حفظ ارزش های انسانی و اسلامی از جمله برنامه های کمیته فرهنگی است که باید به کمک خانواده وزنه برداری بیاید و نشاط معنوی را میان وزنه برداران بیشتر کند.
نایب رئیس فدراسیون وزنه برداری درباره برنامه های کمیته پزشکی افزود: برنامه های مربوط به کمیته پزشکی هم طبق روال در حال اجراست. هدف اصلی کمیته در کنترل دوپینگ، تغییر نگرش، آموزش و فرهنگ سازی است. این موضوع دغدغه اصلی کمیته پزشکی است بطوریکه در هر رویداد داخلی اقدام به برگزاری کلاس های آموزشی می کند تا گام های موثری در خصوص موارد مطرح شده بردارد.
وی گفت: هم اکنون مشغول نوشتن تقویم 96 هستیم. فعالیت های متمرکزی در بخش های مختلف از جمله بحث مبارزه با دوپینگ خواهیم داشت. با توجه به اطلاع رسانی گسترده ای که در این رابطه شده است باید تاکید کنم که در قبال متخلفان راهکارهای بسیار زیادی وجود دارد و فدراسیون هم در این خصوص اغناض نخواهد کرد.
دکتر باقری درباره بازدید سرزده وزیر ورزش و جوانان از اردوی تیم ملی افزود: چند روز پیش وزیر ورزش بازدید پیش بینی نشده ای از اردوی تیم ملی وزنه برداری داشت. در این بازدید بهداد سلیمی به نمایندگی از وزنه برداران مشکلات وزنه برداری را به وزیر منتقل کرد و ایشان هم برای برطرف شدن مشکلات این رشته ورزشی قول مساعد دادند.
وی گفت: واقعیت این است که وزنه برداری آبروی ورزش کشور است. این رشته در المپیک موفق به کسب نتایج بسیار خوب و درخشانی شد. ظرفیت وزنه برداری بسیار بالاست و استعدادهای فراوانی در آن حضور دارند که در صورت حمایت می توانند موفق به کسب مدال در رقابت های بین المللی و المپیک شوند. بنابراین کاملا عاقلانه است که وزارت ورزش در جهت برطرف شدن مشکلات حاضر در این رشته گام بردارد.
دکتر باقری افزود: بعد از بازدید وزیر ورزش از اردوی تیم ملی وزنه برداری مهندس مناف هاشمی معاون مالی و اداری وزارت در مصاحبه ای اعلام کرد که آماده شنیدن مشکلات فدراسیون وزنه برداری است. قبلا درخواست خود را بصورت مکتوب به وزارت ورزش اعلام کردیم. هم اکنون درخواست جدید مان این است، بودجه ای را که وزارت برای فدراسیون تا پایان سال در نظر گرفته شده بطور کامل در اختیارمان قرار دهد.
وی گفت: بودجه کلی فدراسیون وزنه برداری 2 میلیارد و 200 میلیون تومان است که با توجه به موفقیت هایی که داشته و هزینه هایی که شده است رقم زیادی نیست. باور کردنی نیست که با این بودجه وزنه برداری موفق به کسب این همه موفقیت شده است.
نایب رئیس فدراسیون وزنه برداری افزود: فدراسیون وزنه برداری با جدیت هرچه تمامتر در جهت کنترل دوپینگ گام بر می دارد. برای تحقق کامل این امر به امکانات نیاز دارد. واقعیت این است که ما به سختی طی مسیر می کنیم و در نیاز به حمایت داریم.
وی گفت: قبل از المپیک در کمیته پزشکی نزدیک به 400 میلیون برای فیزیوتراپی، مکمل و تغذیه وزنه برداران هزینه کرده ایم. این در حالیست که هکچنان از نظر دستگاه های پزشکی در مضیقه هستیم. قبل از المپیک با توجه به شرایط خاصی که وجود داشت امکان بیان کردن این مسائل و مشکلات وجود نداشت.
دکتر باقری افزود: باتوجه به اینکه بار سنگینی بر دوش کمیته پزشکی است توقع داریم همین مقداری که قبل از المپیک هزینه شده است در اختیار کمیته پزشکی قرار بگیرد. این درخواست زیادی نیست زیرا هرچه توجه بیشتری به این بخش شود نفعش به ورزش کشور باز می گردد. زیرا وزنه برداری رشته ای مدال آور است و هرچه بیشتر به آن توجه شود در عرصه بین المللی نتایج بهتری در آن کسب می شود.