معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی
افزایش 20درصدی تولید گوشت مرغ خراسان شمالی
امسال هفت هزار و 800تُن گوشت مرغ در خراسان شمالی تولید شد
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیمای مرکز خراسان شمالی، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: از ابتدای
امسال تولید گوشت مرغ در استان با 20درصد افزایش به هفت هزار و 833 تُن رسید. علی مبارکی با اشاره به تولید 939 تُن تخم مرغ در 9 ماه گذشته افزود: این میزان تولید در مقایسه با مدت مشابه پارسال هفت درصد کاهش یافت. وی با پیش بینی تولید 14هزار تُن گوشت مرغ تا پایان امسال گفت: در صورت تحقق این تولید 75درصد نیاز استان تأمین می شود. معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: از ابتدای امسال پنج میلیون و 242 هزار قطعه در مرغداری ها جوجه ریزی شد که در مقایسه با مدت مشابه پارسال 22درصد بیشتر است. 85 واحد مرغداری گوشتی در خراسان شمالی با ظرفیت یک میلیون و 972هزار قطعه در دوره فعال است. سرانه مصرف گوشت مرغ در این استان، پارسال 19و نیم کیلوگرم بود.