سخت کوش ترین افراد در سطح جهان؛
کارمندان ژاپنی تا سرحد مرگ کار می کنند
فرهنگ کار کردن در این کشور به اندازه ای جدی و قدرتمند است که از نظر ادبی برای فردی که تا حد مرگ کار می کند، واژه ای وجود دارد: کاروشی.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از واشنگتن پست ،برخی از کارمندان در ژاپن تا حد مرگ کار می کنند.
روزنامه واشنگتن پست در گزارشی نوشت: ژاپن احتمالا سخت کوش ترین افراد را در سطح جهان دارد. کارمندان در ژاپن در مقایسه با دیگر کشورهای جهان کمتر می خوابند و ساعات طولانی تری را در سر کار سپری می کنند. فرهنگ کار کردن در این کشور به اندازه ای جدی و قدرتمند است که از نظر ادبی برای فردی که تا حد مرگ کار می کند، واژه ای وجود دارد: کاروشی.
این موضوع زمانی می تواند خوب باشد که شما کارفرمایی باشید که در تلاش برای کاهش هزینه ها و تعیین یک ضرب الاجل هستید. اما اگر شما در کشوری باشید که نرخ زاد و ولد در آنجا در حال کاهش است و جمعیتی از افراد را داراست که می گویند سرشان بسیار شلوغ است و از داشتن فرزند خسته شده اند، این می تواند نگران کننده باشد.
از این رو، مقامات ژاپنی کمپینی را برای کمتر کار کردن افراد آغاز کرده اند. این کمپین با نام «پاداش جمعه»، شرکت ها را ترغیب می کند اجازه دهند کارمندانشان آخرین جمعه هر ماه زودتر محل کارشان را ترک کنند. شینزو آبه نخست وزیر ژاپن نیز در حال در پیش گرفتن اقداماتی برای محدود کردن ساعات اضافه کاری است و می گوید با بازرسی های تصادفی این روند را اجرایی خواهد کرد. این اقدام در حالی انجام خواهد شد که تحقیقاتی درباره شرکت های میتسوبیشی و دنتسو در حال انجام است. این دو شرکت به وادار کردن کارمندان به کار اضافه متهم هستند. در شرکت دتسو، یک زن بیست و چهار ساله پس از صد ساعت اضافه کاری خودش را کشت.
سخنگوی دولت ژاپن در گفتگو با بلومبرگ گفت، این کشور باید به «قواعد مرتبط با ساعات کاری طولانی پایان دهد تا افراد بتوانند در زندگی خود و موضوعات مرتبط با بچه داری و یا مراقبت از افراد سالخورده توازن ایجاد کنند.»
شرکت ها نیز در فکر یافتن راه های جدیدی برای خارج کردن افراد از محل کار هستند. در حال حاضر در ژاپن فرهنگ دورکاری وجود ندارد.
اما یک سوم از کارفرمایان بزر گ ژاپنی می گویند در تلاشند روند دورکاری را تسهیل کنند. برخی از شرکت ها همانند شعبه یاهو در ژاپن در حال بررسی کار کردن چهار روز در هفته هستند و می خواهند این روند را تا سال دو هزار و بیست اجرایی کنند. دیگر شرکت ها در حال ترغیب کارمندان برای چرت زدن در میزهایشان هستند.
شرکت ژاپن پست اینشورنس راه حلی بسیار هوشمندانه را برای این موضوع در نظر گرفته است . در این شرکت در ساعت هفت و نیم بعد از ظهر چراغ ها خاموش می شود تا بدین ترتیب، کارمندان وادار شوند به خانه بروند در غیر این صورت مجبورند در تاریکی کار کنند.
مقامات امیدوارند تلاش هایشان بتواند به تغییر فرهنگی کمک کند که در آنجا کارمندان اغلب احساس می کنند اگر به تعطیلات بروند خودخواه تلقی می شوند. صدها نفر هر ساله به سبب حملات قلبی و دیگر عوامل نشأت گرفته از برنامه های تنبیهی کاری جان خود را از دست می دهند. در میان افراد بیست و چهار ساله و جوان تر، خودکشی های مرتبط با کار کردن نیز طی چهار سال گذشته با افزایش چهل و پنج درصدی مواجه شده است. این رقم برای زنان سی و نه درصد است. در یک مورد، یک مرد اهل توکیو پس از دویست ساعت اضافه کاری در یک ماه خود را حلق آویز کرد.