در مراسمی با حضور مدیر عامل سازمان تعاون روستایی ایران ، مراسم معارفه مدیر تعاون روستایی خوزستان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ، در این مراسم با تقدیر از خدمات هرمز خواجوی ، مدیر پیشین ، مهدی سیاحی به عنوان مدیر جدید تعاون روستایی خوزستان معرفی شد. مدیر عامل سازمان تعاون روستایی ایران در این مراسم با بیان اینکه برای میوه شب عید ۴۰ هزار تن میوه ذخیره سازی شده است افزود : با توجه به یخبندان سوم تا ۶ آذر ماه در مناطق غربی مازندران مشکلاتی برای خرید میوه پیش آمد ولی امیدواریم با رسیدن به ذخیره اطمینان بخش میوه شب عید ، مشکلی پیش نیاید. حسین صفایی اظهارداشت : تشکیل شرکت های سهامی زراعی برای ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار در اراضی زیر پوشش طرح ۵۵۰ هزار هکتاری و سرمایه گذاری در بخش صنایع تبدیلی ۲ ماموریت اصلی برای این سازمان برای خوزستان است .
وی ادامه داد : استان خوزستان قطب اصلی و اول کشاورزی ایران است و سرمایه گذاری در بخش صنایع تبدیلی خوزستان با توجه به وفور تولیدات کشاورزی در آینده اجتناب ناپذیر است و باید تدبیری اندیشیده شود تا سود نهایی زنجیره غذایی و کشاورزی در سبد درآمد کشاورزان دیده شود.
مراسم معارفه مدیر تعاون روستایی خوزستان + عکس مراسم معارفه مدیر تعاون روستایی خوزستان + عکس مراسم معارفه مدیر تعاون روستایی خوزستان + عکس