تولید مرغ سبز در شهرستان بستک قطب تولید مرغ هرمزگان ، شصت درصد افزایش داشته است .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس ؛ معاون جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: امسال نزدیک 500 تن تن مرغ سبز در بستک تولید شده است. سعدالله رحمانی افزود: افزایش واحد های مرغداری، علت افزایش تولید است. وی گفت: شهرستان بستک با ظرفیت تولید بیش از دو میلیون و سیصد هزار قطعه جوجه، و ورود سالانه بیش از پانزده هزار تن گوشت سفید به بازار ، قطب تولید گوشت سفید در هرمزگان است. معاون جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: در سه واحد از مرغداری های شهرستان بستک با ظرفیت دوره ای هفتاد و سه هزار قطعه ، مرغ سبز پرورش می دهند. استفاده نکردن از آنتی بیوتیک، کاهش چربی و ضایعات، کاهش مدت دوره پرورش و کاهش هزینه های تولید از مزایای پرورش مرغ سبز است. رحمانی افزود: گوشت سفید تولید شده علاوه بر مصرف هرمزگان ، به استان فارس هم فرستاده می شود.