عقد تفاهم نامه مشترک؛
استعدادیابی در وزنه برداری فعال تر می شود
مدیرکل استعدادیابی و توسعه ورزش قهرمانی برای همکاری مشترک با فدراسیون وزنه برداری در بخش استعدادیابی به تفاهم رسید.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما و به نقل از فدراسیون وزنه برداری؛ دکتر رامین طباطبایی مدیر کل دفتر استعدادیابی و توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش با حضوردر فدراسیون وزنه برداری ضمن دیدار با ریاست فدراسیون و اهمیت وزارت ورزش و جوانان به استعدادیابی به همکاری بیشتر فدراسیون وزنه برداری با دفتر استعدادیابی وزارتخانه ورزش و جوانان تاکید کرد.
در این نشست چند ساعته که با حضورمحمد نصیری اسطوره وزنه برداری ایران و مشاور عالی ریاست فدراسیون وزنه برداری،دکتر داود باقری نایب رییس، غلامرضا سیاهپور دبیرو نیز امید رضایانی و رامین اسکندری ( رییس ودبیر کمیته استعدادیابی برگزار شد، دوطرف با ارائه برنامه هایی که در سال جاری (95) در مقوله استعدادیابی انجام گرفت شرایط و وضعیت موجود را برای همکاری بیشتر و عقد پروتکل همکاری مشترک در بحث استعدادیابی بررسی و تشریح کردند.
دکتر طباطبایی مدیر کل دفتر استعدادیابی و توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش در این ارتباط گفت: وزنه برداری به طور حتم و بدون تردید پرمدال ترین ورزش المپیکی کشورمان بود که در المپیک 2016 ریو با کسب 2 مدال ارزشمند طلا باعث سربلندی کاروان کشورمان در این آوردگاه بزرگ شد.
وی افزود: به همین علت با توجه به استعدادهای ناب و توانمندی که در سراسر کشور برای فعالیت در این رشته ورزشی وجود دارد، نقش کمیته استعدادیابی فدراسیون برای شناسایی و پرورش این استعدادها با استفاده از مباحث روز، علمی و آکادمیک در ورزش کشور بسیار حیاتی است. بی تردید ما به عنوان خدمتگزار ورزش کشور در دفتر استعدادیابی وزارت ورزش با نگاهی ویژه به این مقوله مهم می پردازیم و همه فعالیت های استعدادیابی را به خصوص در فدراسیونهای پرافتخار و با سابقه مثل وزنه برداری تحت پوشش قرار می دهیم.
طباطبایی گفت: البته کمیته های استعدادیابی فدراسیون های المپیکی باید ضمن داشتن یک تقویم مشخص برای انجام فعالیت های سالانه خود از طریق مکاتبات رسمی و داشتن ارتباط نزدیک تر با دفتر اداره کل استعدادیابی وزارت ورزش و جوانان برنامه های خود را با اجرایی و اعتبارات ویژه درنظر گرفته شده برای این بخش را دریافت کنند.
در این نشست،علی مرادی رییس فدراسیون وزنه برداری با تاکید بر نگاه ویژه اش به بخش استعدادیابی گفت: از زمانیکه به عنوان رئیس این مجموعه مشغول به کار شدم تا به امروز توجه ویژه ای به مقوله استعدادیابی و توسعه کارهای زیربنایی و علمی در این بخش داشتم. تا جاییکه با انتخاب چهره های فنی ، علمی و توانمند دانشگاهی در کمیته استعدادیابی فدراسیون همه تمرکزم را براین موضوع معطوف کردم تا آینده وزنه برداری ایران با در اختیار داشتن نگاه علمی و تخصصی در مقوله استعدادیابی تقویت شود. خدا را شاکریم که در دو سال گذشته همایش ها و جشنواره های بسیار بزرگی را در بخش استعدادیابی با حمایت مسئولان ورزش و آموزش و پرورش استانهای سراسر کشور برگزار شد که در نوع خود کم نظیر بوده اند.
رییس فدراسیون وزنه برداری افزود: پیشنهاد ما به دفتر استعدادیابی وزارت ورزش و جوانان این است که با امضای تفاهم نامه مشترک در بخش استعدادیابی شرایطی بهتر از قبل برای همکاری نزدیک تر کمیته استعدادیابی فدراسیون در وزارت ورزش و جوانان ایجاد کنیم.