الظواهری، ابوبکر البغدادی سر کرده داعش را به دروغگویی متهم کرد
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ ایمن الظواهری سرکرده القاعده روز پنجشنبه ابوبکر البغدادی سر کرده گروه تکفیری صهیونیستی داعش و رقیب خود را به دروغگویی درباره حقیقت جهاد القاعده، شبکه پایه گذاری شده به وسیله اسامه بن لادن متهم کرد.
ایمن الظواهری مصری در پیامی صوتی که مرکز آمریکایی نظارت بر پایگاه های اینترتی تکفیری ها موسوم به سایت( SITE ) آن را به انگلیسی ترجمه کرد همچنین بر اولویت حمله به آمریکا و متحدانش تاکید کرد.
سرکرده القاعده ابتدا به « تبلیغات برای غیر واقعی جلوه دادن حقیقت، ترس و ارعابی که متاسفانه ابراهیم البدری ( ابوبکر البغدادی ) در ایجاد آن مشارکت دارد » حمله کرد.
بر اساس متن عربی این پیام، ایمن الظواهری اعلام کرد « او با دروغگویی درباره ما مدعی شده است که از محکوم کردن استبداد خودداری و از محمد مرسی ( رئیس جمهور اسبق مصر ) تمجید کردیم و اینکه من از مسیحیان خواسته ام شریک ما باشند ».
ایمن الظواهری که بعد از کشته شدن اسامه بن لادن در حمله کماندویی آمریکا در پاکستان در ماه مه 2011 جانشین او شد همچنین به ادعاهای ابوبکر البغدادی مبنی بر اینکه القاعده از جنگ با مسلمانان شیعه خودداری می کند اعتراض کرد.
وی به عنوان سندی بر اظهارات خود اعلام کرد « من در یکی از سخنرانی هایم دستور حمله به نیروهای نظامی، پلیس و امنیتی عراق را که بیشتر اعضای آن را شیعیان تشکیل می دهند صادر کردم ».
ایمن الظواهری در نهایت در پیام خود بار دیگر آمریکا را هدف حمله قرار داد: « ما از مجاهدین می خواهیم علیه آمریکا و متحدانش جهاد کنند و این کار را در اولویت قرار دهند ».
به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، القاعده و داعش که به عنوان سازمان های تروریستی تلقی می شوند به لحاظ تاکتیکی و راهبردهای تکفیری متفاوت به ویژه در حملاتی که در سوریه، عراق و یمن ادامه می دهند رقیب هم به حساب می آیند.
ایمن الظواهری که از مدت ها قبل فرد شماره دو القاعده بود سال 2011 در راس این گروه قرار گرفت. اما ریاست او با افول قابل توجه القاعده همراه شد در حالی که داعش در مسیری متفاوت گام برداشت و مناطق گسترده ای را در عراق و سوریه اشغال کرد و حملات متعددی را در سطح جهان انجام داد.
آخرین باری که ایمن الظواهری در رسانه ها ظاهر شد به ژوئیه 2015 بر می گردد. کارشناسان معتقدند او در منطقه مرزی بین پاکستان و افغانستان زندگی می کند و ارزیابی میزان تاثیر گذاری او بر القاعده دشوار است.