پخش زنده
امروز: -
سرکنسول های خارجی مستقر در مشهد از ظرفیت های این شهر در زمینه های مختلف بازدید کردند.
سرکنسول کشور ترکیه پس از این بازدید گفت: انتخاب مشهد به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال 2017 میلادی فرصتی مغتنم برای همبستگی همه مسلمانان جهان است.
محمت دوغان افزود: این کنسول گری برای معرفی فرهنگ مشهد در سال 2017 به جهان نهایت همکاری را خواهد داشت.
سرکنسول پاکستان نیز گفت: باید از فرصت مشهد 2017 برای گسترش روابط کشورهای مسلمان بهره گرفت.
یاور عباس افزود: در سال 2017 می کوشیم با فراهم کردن زمینه سفر هیاتهای تجاری و فرهنگی از پاکستان به شهر مشهد، زمینه گسترش روابط و تبادل فرهنگی را فراهم کنیم.
حیدر رفاهی معاون سرکنسولگری عراق در مشهد نیز گفت: مشهد پایتخت قلبهاست و نهایت همکاری را با مسئولان جمهوری اسلامی برای معرفی ظرفیتهای این شهر به جهان خواهیم داشت.
سردار ممد گاراجایف سرکنسول ترکمنستان نیز گفت: با توجه به رابطه دوستانه بین دو کشور ایران و ترکمنستان آمادگی هر گونه همکاری فرهنگی را با این کشور در زمینه رویداد مشهد 2017 داریم.
سرکنسول افغانستان نیز اظهار کرد: انتخاب مشهد به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام فرصتی برای معرفی این شهر تاریخی، فرهنگی و علمی به جهان است.
سید نورالله راغی افزود: باید با استفاده از ظرفیت مشهد 2017 برای همگرایی و نزدیک شدن اشتراکات و دیدگاه های کشورهای اسلامی در عرصه های مختلف استفاده کرد.
او گفت: کلانشهرهای بزرگ جهان اسلام باید با الگوبرداری از یکدیگر کاستی های موجود را برطرف کنند.
کارشناس دفتر کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد در مشهد نیز گفت: جمعیت پناهندگان در خراسان رضوی حدود 150 هزار نفر است که عمده این پناهندگان در مشهد زندگی می کنند.
نفیسه معمارپور با بیان اینکه این پناهندگان از همه خدمات شهری برخوردار هستند، افزود: گسترش روابط بین المللی نقش مهمی در ارائه بهتر خدمات به پناهندگان دارد.